Újabb babaváró bulit szervez Meghan Markle

Forrás: AFP/Ben Stansall -
buli Meghan Markle babaváró gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb babaváró bulit szervez Meghan Markle: immár Angliában.

Néhány héttel ezelőtt írtuk meg, hogy Meghan Markle-nek Amerikában élő barátnői szerveztek egy nagyszabású babaváró bulit. Az eseményen azonban nem vehetett részt mindenki, ezért a hercegné úgy döntött, szervez egy újabbat – immár angliai otthonukban, a Frogmore-házban.

A The Sun azt írja, Meghan édesanyja, Doria, Katalin hercegné és Victoria Beckham is a meghívottak között van. Annak ellenére, hogy viszonylag szűk körű mulatság lesz, várhatóan igen nagy összegbe kerül, nem csoda, ha Meghant újra pénzszórással vádolják az alattvalók.

Meghan Markle újabb babaváró bulit szervez Forrás: AFP/Ben Stansall
Szabados Ágira újra rátalált a szerelem? Árulkodó fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190318-szabados-agira-ujra-ratalalt-a-szerelem-arulkodo-foto.htmlÚgy tűnik, újra rátalált a szerelem és a boldogság Szabados Ágira: egy fotóval tudatta a jó hírt. TV + Sztárok--Rácz Ildikó, vagyis VV Gigi a várandósságról: már érzi, hogy terhes http://www.life.hu/sztarok/20190318-racz-ildiko-vagyis-vv-gigi-a-varandossagrol-mar-erzi-hogy-terhes.htmlVV Gigi a várandósságáról beszélt követőinek: most, hogy 32 hetes terhes, már érzi a teste változásait. TV + SztárokOrigoByeAlex édesapja haláláról nyilatkozott: nem viselte meghttp://www.life.hu/sztarok/20190318-byealex-edesapja-halalarol-nyilatkozott-nem-viselte-meg.htmlByeAlex kivételesen a magánéletéről vallott, pontosabban édesapja haláláról. Négy éve távozott az élők sorából, de az énekest nem viselte meg az elvesztése. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia a napsütés ellenére szomorú volt: édesanyjára emlékezetthttp://www.life.hu/sztarok/20190318-liptai-claudia-a-napsutes-ellenere-szomoru-volt-edesanyjara-emlekezett.htmlHiába a gyönyörű vasárnapi tavasz, Liptai Claudia nem tudott örülni a jó időnek: elhunyt édesanyjára emlékezett. TV + Sztárok--Fluor Tomi egy titokzatos lánnyal csókolózik egy fotón, amit ő maga osztott meghttp://www.life.hu/sztarok/20190318-fluor-tomi-egy-titokzatos-lannyal-csokolozik-egy-foton-amit-o-maga-osztott-meg.htmlHosszú ideig nem lehetett hallani Fluor Tomi magánéletéről, ám ezúttal egy csókolózos fotót osztott meg közösségi oldalán. TV + Sztárok--Öngyilkosságot kísérelt meg Michael Jackson lánya, Parishttp://www.life.hu/sztarok/20190317-ongyilkossagot-kiserelt-meg-michael-jackson-lanya-paris-jackson.htmlSzombaton kórházba szállították Paris Jacksont, miután felvágta az ereit Los Angeles-i otthonában. Úgy tudni, állapota stabil, és már haza is engedték, de otthonában egy orvosi csapat vigyáz rá. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.