Gázórát kapott ajándékba Galambos Lajos: vérig sértették

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
sértés Galambos Lajos áramlopás gázóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
30 milliós áram-, víz- és gázlopással vádolják Galambos Lajost. Mint megírtuk, az ügy folyamatban van, újra megkezdődtek a bírósági tárgyalások is. Rajongói próbálnak poént csinálni az ügyből, ám a mulatós zenész vérig sértődött...

Korábban 4 hónap börtönbüntetésre is ítélték Galambos Lajost, a vád 30 millió forint értékű gáz-, víz- és áramlopás. Rajongói poénra veszik az ügyet, és fellépésein gázórát adtak neki ajándékba, sőt olyan is volt, amikor "A börtön ablakában" vagy a "Kell egy kis áramszünet" című nótákat kérték tőle. Lajcsi szerint ez nem vicces, őt mélységesen megrázza a történet, és a büszkeségét is sérti.

Lagzi Lajcsi Fotó: Szabó Gábor - Origo

„Korábban ezeken talán mosolyogtam volna egyet, de ez nekem egy nagyon keserű csoki, egy nagyon keserű gyümölcs. Nehéz, a büszkeségemet nagyon bántja ez az ügy. A szüleim tisztességes embernek neveltek. Rendszeresen látogatom a sírjukat, és ahányszor odamegyek, az jut eszembe, hogy azért kicsit örülök, hogy a szüleim nem látják ezt"nyilatkozta a Blikknek a sztár.

Kiabálással indult újra Galambos Lajos pere

Lagzi Lajcsi újraindult pere kisebb kiabálással kezdődött: a feleségét védte a zenész.

Baukó Éva gyerekre és családra vágyikhttp://www.life.hu/sztarok/20190326-bauko-eva-gyerekre-es-csaladra-vagyik.htmlBaukó Éva családra és kisbabára vágyik, nagyon szeretné, ha végre találna egy férfit, akivel révbe érhet. TV + SztárokOrigoTess Holliday édesanyját lelőtték, az evésben talált megnyugvásthttp://www.life.hu/sztarok/20190326-tess-holliday-edesanyjat-lelottek-az-evesben-talalt-megnyugvast.htmlSokan imádják, de sokan támadják is Tess Holliday plus size modellt. Nemrégiben elmesélte: gyermekkori traumák sorozata vezetett oda, hogy az evésben találjon megnyugvást. TV + SztárokOrigoMegszólalt az egyik esküdt, aki jelen volt Michael Jackson perénélhttp://www.life.hu/sztarok/20190326-megszolalt-az-egyik-eskudt-aki-jelen-volt-michael-jackson-perenel.htmlA Leaving Neverland című dokumentumfilm óta számos ember szólal fel Michael Jackson mellett és ellen. Most az egyik volt esküdt jelentkezett, aki jelen volt azon a tárgyaláson, amelyen Wade Robson és Macaulay Culkin tanúskodott a pop királya mellett. TV + Sztárok--Justin Bieber bejelentette, hogy egy időre visszavonul a zenéléstőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190326-justin-bieber-bejelentette-hogy-egy-idore-visszavonul-a-zenelestol.htmlMegdöbbentő bejelentést tett közösségi oldalán Justin Bieber. A 25 éves énekes úgy döntött, hogy visszavonul. Valószínűleg nem örökre, de mint írta: mélyen gyökerező problémákat kell megoldania. TV + Sztárok--Brigitte Nielsen 55 évesen szeretne még egy gyereket szülnihttp://www.life.hu/sztarok/20190326-brigitte-nielsen-55-evesen-szeretne-meg-egy-gyermeket-szulni.htmlA színésznő 54 évesen adott életet ötödik gyermekének, és most ismét szeretné bővíteni a családot. TV + Sztárok--Megszólalt az egyik esküdt, aki jelen volt Michael Jackson perénélhttp://www.life.hu/sztarok/20190326-megszolalt-az-egyik-eskudt-aki-jelen-volt-michael-jackson-perenel.htmlA Leaving Neverland című dokumentumfilm óta számos ember szólal fel Michael Jackson mellett és ellen. Most az egyik volt esküdt jelentkezett, aki jelen volt azon a tárgyaláson, amelyen Wade Robson és Macaulay Culkin tanúskodott a pop királya mellett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.