Halálra gázolt sok embert egy kamion Guatemalában az autópályán

Forrás: Shutterstock -
autópálya halál kamion baleset tragédia Guatemala
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halálra gázolt legalább harminc embert egy kamion Guatemalában egy autópályán a sötétben.

A tűzoltóság szóvivője közölte, a baleset szerda éjjel történt a közép-amerikai ország nyugati részén, Solola államban. Cecilio Chacaj szerint az emberek valószínűleg egy másik balesetben elhunyt ember holtteste körül gyűltek össze, a kamionos pedig beléjük hajtott. "Úgy tűnik, nem vette észre az embereket az úton, és átgázolt rajtuk" – mondta.

Borzalmas baleset történt Forrás: Shutterstock

A balesetnek több sérültje is van. Jimmy Morales guatemalai elnök a közösségi hálón részvétét fejezte ki az áldozatok hozzátartozóinak. Hozzátette, mindent megtesznek, hogy segítséget nyújtsanak nekik.

Marsi Anikó mankóval és kerekesszékkel közlekedik combcsonttörése után: alig tud mozognihttp://www.life.hu/sztarok/20190328-marsi-aniko-mankoval-kozlekedik-combcsonttorese-utan.htmlMarsi Anikó nem pihent sokáig combcsonttörése után, amint lehetett, újra munkába állt, habár a mozgás nehezére esik. TV + SztárokOrigoMeghan hercegnének gúnynevet adott a személyzethttp://www.life.hu/sztarok/20190328-meghan-hercegnenek-gunynevet-adott-a-szemelyzet.htmlA brit bulvárlapok meglepően sokat cikkeznek Meghan hercegné személyzeti ügyeiről. Most arról írnak, hogy az alkalmazottai durva becenevet adtak neki. TV + Sztárok--Fluor Tomi egy régi barátjában találta meg a szerelmethttp://www.life.hu/sztarok/20190328-fluor-tomi-egy-regi-baratjaban-talalta-meg-a-szerelmet.htmlHosszú ideje nem láthatott a nyilvánosság egy lányt sem Fluor Tomi oldalán. Azonban most rátalált a szerelem, a rajongók pedig néhány klipből már ismerhetik is a szerencsés lányt. TV + Sztárok--Bódi Sylvi meztelenül fürdőzik - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190328-bodi-sylvi-meztelenul-furdozik.htmlBódi Sylvi nagyon érzéki fotót tett közzé Instagram-oldalán: teljesen meztelen. TV + SztárokOrigoKiderült, hogy Palácsik Lilla nem tud főznihttp://www.life.hu/sztarok/20190328-kiderult-hogy-palacsik-lilla-nem-tud-fozni.htmlKiderült, hogy Palácsik Lilla nem tud főzni. TV + SztárokOrigoBiztonságiak zaklatták a Dolly Plussz-koncert résztvevőithttp://www.life.hu/sztarok/20190328-biztonsagiak-zaklattak-a-dolly-plussz-koncert-resztvevoit.htmlNem volt maradéktalanul jó élmény a Dolly Plussz lemezbemutató koncertje a rajongóknak: a biztonságiak zaklatták őket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.