Az öt leggazdagabb gyereksztár: Miley Cyrustól az Olsen ikrekig

Miley Cyrus Selena Gomez Mary-Kate Olsen gyereksztár gazdag Olsen ikrek Ashley Olsen Daniel Radcliffe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anyagilag nagyon kifizetődő már fiatalon elindítani a karriert, ugyanakkor láthattuk, hogy a gyereksztárok közül nagyon sokak élete teljesen kisiklott. Ez sem törvényszerű azonban, hiszen gondoljunk csak Miley Cyrusra vagy Selena Gomezre: ők is a leggazdagabb hírességek között vannak, fiatalon kezdték, és habár nem volt mindig fáklyásmenet az életük, sikerült még idejében a kezükbe venniük a gyeplőt. Íme, a leggazdagabb gyereksztárok.

Mary-Kate és Ashley Olsen

Mary-Kate és Ashley Olsen Forrás: FilmMagic/2018 FilmMagic/Frazer Harrison


Az ikrek már az előtt hírnévre tettek szert, hogy egyáltalán felfogták volna saját létezésüket. Totyogósként szerepeltek először, a Bír-lakban pedig a közönség kedvencévé váltak. Innen pedig nem volt megállás, sorban jöttek a filmek, a nővérek pedig kihasználták a népszerűségüket: saját divatmárkát alapítottak. Kettőjüknek körülbelül 400 millió dolláros vagyonuk lehet mára.

Miley Cyrus

Miley Cyrus Forrás: AFP/Robyn Beck

Miley Cyrust a kettős életet élő Hannah Montanaként ismerte meg a világ, majd szólókarrierbe kezdett, ami még sikeresebbé tette, mint a Disney-sorozat. Még néhány filmben is szerepelt, de a fő profilja az éneklés maradt. Miley szép summát szedett össze eddig, a becsült vagyona jelenleg 160 millió dollár.

Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe Forrás: AFP/Dominique Faget

A színész karrierje nagyon fiatalon, a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában kezdődött, vagy még pontosabban egy lépcső alatti gardróbban. A Harry Pottert megszemélyesítő színész a nézők szeme előtt nőtt fel, és vele együtt a bankszámlája is szépen cseperedett, és a Harry Potter után sem rekedt meg, azóta is színészkedik. Becsült vagyona körülbelül 110 millió dollár.

Selena Gomez

Selena Gomez Forrás: Honest Cooking

Selena Gomez szintén színészként kezdte a karrierjét, méghozzá a Disney csatornáján. Több sorozatban is szerepelt, mielőtt énekesnői karrierbe kezdett volna. Habár egy ideje egészségi állapota miatt szünetelteti előadói tevékenységét, a pénz miatt legalább nem kell aggódnia. Vagyona körülbelül 50 millió dollár.

Frankie Muniz

Frankie Muniz Forrás: AFP/Robyn Beck

A Már megint Malcolm című sorozat repítette a csúcsra Frankie Munizt, ami olyan sikeres volt, hogy a végén már epizódonként 30 ezer dollárt, vagyis körülbelül 8 millió forintot zsebelt be a színész. Később autóversenyzőként is kipróbálta magát, emellett több vendégszerepre is hívták. Jelenleg körülbelül 40 millió dollárra rúg a vagyona.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.