Meztelenre vetkőzött Majka és Tilla a Bezár a bazár promójában – A nézők kiakadtak

BEZÁR A BAZÁR! TV2 meztelen Tilla Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka és Tilla a Bezár a bazár! című műsoruk újabb évadának promójában teljesen pucérra vetkőztek. Többen kiakadtak a nézők közül.

Nem bízta a véletlenre Majka és Tilla, ugyanis bevállalták, hogy anyaszült meztelenre vetkőzzenek közös műsoruk új évadának promóciójához. Először egy szál törülközőben láthatók a műsorvezetők, majd azoktól is megszabadulnak, és pucéran csapódnak neki a fotocellás ajtónak. Mutatjuk a nem mindennapi képsorokat.

A nézők közül voltak, akik teljesen kiakadtak a meztelenkedés láttán, és kommentben fejezték ki nemtetszésüket:

"Ennél undoritóbb promot nem tudnátok adni a tv be? Mikor a kis unoka hugom megkérdezi aki 4éves hogy miért futkosnak pucéran a bácsik???"

"Undorító reklám...Szánalom"

"Istenem én nem nézek meg senkit tényleg de már nagyon tré mit meg nem tesznek a pénzért az emberek szégyen gyalázat mindennek van határa családos felnőtt férfiak ez a legalja ettől lentebb nincs."

Majka szerint prűdek az emberek, pedig igenis viccesre sikeredett a promófelvétel.

"Aki nem érti a poént, így járt, hülye kommentekkel nem foglalkozom. Tillával már nincsenek titkaink egymás előtt, főleg miután másfél hónapot együtt éltünk Máltán. Egyébként marha vicces volt a promóvideó készítése" – nyilatkozta a Blikknek a rapper.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.