Vajna Timi diétázni kezdett, mert nincs kivel jókat ennie

Vajna Timi halál diéta Andy Vajna evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi bánatában kezdett el diétázni: nincs kivel jókat ennie. 

Férje halála óta Vajna Timi nem sűrűn posztol a közösségi oldalaira, Instagramon is csak eltűnő képekben kommunikál követőivel. Ezek tanulsága szerint Timiben az állatai tartják a lelket, ők tudnak egy kis örömöt csempészni a mindennapjaiba. Azt is megosztotta, hogy diétába fogott, bár nem azért, mert meg kell szabadulnia némi feleslegtől.

Vajna Timi bánatában diétázik Forrás: instagram.com/timeavajna

Ez az egyetlen diéta, amit nagyon szeretek és hatékony, csak ki kell bírni az első két hetet. Én legfőképp azért csinálom, mert nincs, akivel jókat ennék és főznék... De több energiám lesz, ha nem eszem hülyeségeket összevissza, plusz mindig rohanásban vagyok, és ez a leggyorsabb” – írta Timi.

A legdrágább sztárválások: MacKenzie Bezos a világ 3. leggazdagabb nője letthttp://www.life.hu/sztarok/20190408-a-legdragabb-sztarvalasok-mackenzie-bezos-a-vilag-3-leggazdagabb-noje-lett.htmlEgy házasság lezárása mindig fájdalmas, nemcsak érzelmileg, de anyagilag is. Minél nagyobb a vagyon, annál nagyobb a tét – ezt a világsztárok és milliárdos üzletemberek tudják a legjobban. Íme, azok a válások, amelyek dúsgazdaggá tették a volt feleséget, és nagyon fájtak az exférjeknek. TV + SztárokOrigoJobb ember leszek!-mozgalom: Epres Panni és Debreczeni Zita is beszéltek a mosolygásrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190408-jobb-ember-leszek-mozgalom-epres-panni-es-debreczeni-zita-is-beszeltek-a-mosolygasrol.htmlKirály Viktor, Debreczeni Zita és Epres Panni is fontosnak tartja a mosolyt a mindennapokban. Nemcsak akkor, ha családtagokról, barátokról, de akkor is, ha idegenekről van szó. Király Viktor azt is elárulta, hogyan érzi magát kedvese, Anita, amikor női rajongóira mosolyog. TV + Sztárok--Sophia Vegas, a világ legvékonyabb derekú nője szülés utáni fotójával sokkolhttp://www.life.hu/sztarok/20190408-sophia-vegas-a-vilag-legvekonyabb-dereku-noje-szules-utani-fotojaval-sokkol.htmlSophia Vegas, a világ legvékonyabb derekú nője megmutatta, hogyan néz ki hét héttel a szülés után: kiakadtak a rajongói. TV + SztárokOrigoPucéran napozik Nina Agdal modell – fotó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190408-puceran-napozik-nina-agdal-modell.htmlNina Agdal modell elkényezteti a rajongóit: Instagram-oldalán osztotta meg pucér fotóit. TV + SztárokOrigoPatológus szólalt meg Diana haláláról: a hercegné életben maradhatott volnahttp://www.life.hu/sztarok/20190408-patologus-szolalt-meg-diana-halalarol-a-hercegne-eletben-maradhatott-volna.htmlDr. Richard Shepherd patológus szerint Diana hercegné túlélhette volna a végzetes balesetet egy egyszerű óvintézkedéssel. TV + Sztárok--Együtt vetkőzött le Ördög Nóra, Tatár Csilla és Mádai Vivien – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190408-egyutt-vetkozott-le-ordog-nora-tatar-csilla-es-madai-vivien.htmlÖrdög Nóra, Mádai Vivien és Tatár Csilla egy reklám kedvéért dobták le a textilt és mutatták meg idomaikat fehérneműben. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.