Kritikusaihoz szólt a Facebookon Tóth Vera

Facebook Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera hosszú posztban szól azokhoz, akik kommentjeikben bántják, vagy megjegyzéseket tesznek a boldogságára.

„Csak egy gondolat a gonoszkodó kommentelők felé: Már a legkevésbé sem érdekel, ki, mit mond, gondol rólam. Csak pozitív, építő gondolatokat vagyok hajlandó befogadni. Ehhez jogom van. Vagyok már olyan 'öreg' érett ember, hogy eldöntsem, mit akarok beengedni és mit nem.
Azt, ami nem szeretettel, szívből jön, legyen az kritika, egy szólás, oktató jellegű megnyilvánulás, kiiktatom a lelkemből” – kezdi posztját Tóth Vera, a teljes szöveget a Facebook-oldalán olvashatod.

Oldalmellet villantott Singh Viki: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190414-oldalmellet-villantott-singh-viki.htmlSingh Viki egy merész szabású ruhában villantotta meg mellének oldalát. TV + SztárokOrigoVajna Timi videót posztolt férje, Andy Los Angeles-i temetésérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190414-vajna-timi-videot-posztolt-ferje-andy-los-angelesi-temeteserol.htmlVajna Tímea videót posztolt elhunyt férje, Andy Los Angeles-i temetéséről. TV + SztárokOrigoOrra miatt szólt be Csobot Adélnak Istenes Bencehttp://www.life.hu/sztarok/20190414-orra-miatt-szolt-be-csobot-adelnak-istenes-bence.htmlA közösségi oldalon szólt be játékosan kedvesének, Csobot Adélnak Istenes Bence. TV + SztárokOrigoIsmét gyászol a Prodigy: meghalt a zenekar testőrehttp://www.life.hu/sztarok/20190414-ismet-gyaszol-a-prodigy-meghalt-a-zenekar-testore.htmlPár héttel azután, hogya Prodigy elvesztette a frontemberét, Keith Flintet, újra gyászol a zenekar. Meghalt Cornelius „Con" Murphy, a zenekar testőre, amelyet az együttes a Twitterén jelentett be egy poszttal. TV + SztárokOrigoItt az első fotó: így néz ki a szívműtétje után Mick Jaggerhttp://www.life.hu/sztarok/20190413-itt-az-elso-foto-igy-nez-ki-szivmutetje-utan-mick-jagger.htmlMick Jagger szerencsére jól van a szívműtétje után: friss fotót posztolt a közösségi oldalára. TV + Sztárok--Megvan, mikor házasodik össze Solti Ádám és Bernihttp://www.life.hu/sztarok/20190411-megvan-mikor-hazasodik-ossze-solti-adam-es-berni.htmlÚjra megkérte kedvese kezét Solti Ádám. Úgy gondolta, az előző lánykérés már régen volt, és nem is volt túl romantikus. Ezért tette fel újra a nagy kérdést, és már azt is elárulták, mikor lesz a nagy nap. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.