Sokak szerint a legnagyobb titkokban megszült Meghan Markle

Forrás: Getty Images -
baba Meghan Markle megszületett Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az a hír járja, hogy Meghan Markle a legnagyobb titkokban megszült.

Nemcsak Anglia, de az egész világ lázban ég, hogy láthassa Harry herceg és Meghan Markle elsőszülött gyermekét. Korábban úgy hírlett, hogy április végén vagy május elején szülhet Meghan Markle, ám a helyszín egyelőre kérdéses, legutóbb arról pletykáltak, hogy nem kórházban, hanem otthon fogja világra hozni a babát. Mivel azonban a kicsi az öröklési sor végére kerül, a büszke szülők nem biztos, hogy nyilvánosan is megmutatják őt a nagyvilágnak, és az is előfordulhat, hogy csak a hivatalos Instagram-oldalukon közölnek róla fotót.

Meghan Markle tényleg megszült? Forrás: Getty Images

Mivel egyelőre semmi nem biztos, a rajongók folyamatos találgatásokba bocsátkoznak. Az MSN azt írja, sokan azt gyanítják, hogy Meghan titokban már megszült, március 19. óta ugyanis senki nem láthatta a hercegnét.

A hercegi pár izgatottan várja, hogy megossza a hírt a nagyvilággal, de csak azt követően, hogy családi körben is megünnepelték az újszülöttet” – közölte a palota nemrég.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.