A kórházat okolja édesanyja haláláért a Megasztár énekese, Almás Gergő

Forrás: Shutterstock -
édesanya halál gyász Megasztár kórház Almás Gergő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű tragédia érte a Megasztárban feltűnt Almás Gergőt: elvesztette az édesanyját.

Márciusban derült ki, hogy a Megasztár 6-ban feltűnt Almás Gergő édesanyja leukémiás. Ezt követően egy budapesti kórházban kapott kemoterápiás kezeléseket, amely során legyengült az immunrendszere, kétoldali tüdőgyulladást kapott és elhunyt. A fiatal énekes szerint a kórház hibázott.

Azt sem értem, miért nem kapott steril szobát. Hiába kértem, nem vitték intenzív osztályra. Az utolsó előtti nap alig kapott levegőt, szinte kiszáradt. Ordítottam az orvossal, mire közölte, ugye tudjuk, hogy az édesanyánk hamarosan meghal? Két orvos jött morfinpumpával, rákötötték. Szóltak, pár órája van hátra, köszönjünk el. Szeretném, ha a kórház elismerné, hogy hibázott, illetve hogy ha helyesen járnak el, anyu még élhetne” – nyilatkozta a Blikknek.

Az énekes édesanyja 65 éves korában hunyt el Forrás: Shutterstock

A kórház közleményben reagált a vádakra. Kijelentették, szerintük senki nem hibázott.

Az elhalálozott beteg hozzátartozójának panasza alapján a klinika igazgatója belső vizsgálatot rendelt el, melyből kiderült, hogy a klinika orvosai, egészségügyi szakdolgozói a szakmai protokollnak megfelelően jártak el, a beteg minden lehetséges terápiát megkapott. A beteg és a hozzátartozók több alkalommal, tanúk jelenlétében kaptak részletes tájékoztatást a kezeléssel és annak kockázataival kapcsolatban. Kórházunk határozottan visszautasítja a hozzátartozó azon vádját, miszerint az orvosok a halálba segítenék a betegeket.”

Gesztesi Károly újra tanul: hittudományokat hallgat majdhttp://www.life.hu/sztarok/20190416-gesztesi-karoly-ujra-tanul-hittudomanyokat-hallgat-majd.htmlMeglepő döntést hozott Gesztesi Károly. Újra iskolapadba ült, hogy hittudományokat hallgathasson. Nemcsak kedvtelés ez, komoly tervei vannak. TV + Sztárok--Majka rajongói nekiestek Tóth Gabinakhttp://www.life.hu/sztarok/20190416-majka-rajongoi-nekiestek-toth-gabinak.htmlKiakadtak Majka rajongói: nem tetszik nekik az a duett, amelyet a rapper Tóth Gabival közösen készített. TV + SztárokOrigo53 éves lett a nyolcvanas évek szexszimbóluma, Samantha Foxhttp://www.life.hu/sztarok/20190416-53-eves-lett-a-nyolcvanas-evek-szexszimboluma-samantha-fox.htmlSoha nem félt megmutatni, mi rejtőzik a ruhája alatt. Samantha Fox nemcsak hangjával nyűgözte le rajongóit, hanem idomaival is. A nyolcvanas évek szexszimbóluma hétfőn ünnepelte 53. születésnapját. TV + Sztárok--Ennyit változtak a Trónok harca szereplői a sorozat kezdete óta – fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20190415-ennyit-valtoztak-a-tronok-harca-szereploi-a-sorozat-kezdete-ota.htmlEgy korszak zárul le a Trónok harca utolsó évadával nemcsak a nézők, de a színészek számára is. A sorozat 2011 áprilisában debütált, azóta sok karaktertől kellett elbúcsúznunk, de szerencsére bőven maradtak, akikért lehet rajongani: Havas Jonért, Daenerys Targaryenért vagy éppen Arya Starkért is izgulhatunk még. Az elmúlt években a karakterek változtak, fejlődtek, ahogy a színészek is. Nézd meg összeállításunkat arról, hogyan néztek ki a főbb szereplők a sorozat kezdetekor, és hogyan néznek ki most. TV + SztárokOrigoSokak szerint a legnagyobb titkokban megszült Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20190415-sokak-szerint-a-legnagyobb-titkokban-megszult-meghan-markle.htmlAz a hír járja, hogy Meghan Markle a legnagyobb titkokban megszült. TV + Sztárok--Ben Affleck titokzatos szőke nővel sétálgat – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190415-ben-affleck-titokzatos-szoke-novel-setalgat.htmlCsak néhány napja derült ki, hogy Ben Affleck szingli, de máris egy titokzatos szőke nő oldalán látható. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.