Alex Rodriguez napokig gyakorolt, mielőtt megkérte Jennifer Lopez kezét

eljegyzés lánykérés Alex Rodriguez Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alex Rodriguez elárulta, napokig gyakorolta a lánykérést, mielőtt letérdelt kedvese, Jennifer Lopez elé.

Egy hónapja jegyezte el Jennifer Lopezt kedvese, Alex Rodriguez. A megható pillanatról fotók is készültek: a tengerparton, naplementekor történt a nagy esemény. Most viszont az is kiderült, a lánykérés egyáltalán nem volt stresszmentes, a vőlegény napokig gyakorolta a jelenetet.

A sportoló Jimmy Fallon műsorában elárulta, az asszisztensével közösen próbált három napon keresztül, hogy minden tökéletes legyen.

Bejelentették, ki kerül Radics Gigi helyére az X-Faktorban: Dallos Bogi lett az új mentorhttp://www.life.hu/sztarok/20190417-bejelentettek-ki-kerul-radics-gigi-helyere-az-xfaktorban-dallos-bogi-lett-az-uj-mentor.htmlVégre lehullott a lepel az X-Faktor új női mentoráról: a csatornának Dallos Bogira esett a választása.TV + Sztárok--Hujber Feri állítólag megszakította a kapcsolatot barátaivalhttp://www.life.hu/sztarok/20190417-hujber-feri-allitolag-megszakitotta-a-kapcsolatot-barataival.htmlHujber Feri tönkrement házassága óta visszavonultan él, nem tudni, hol dolgozik és pontosan mit is csinál a színész. Ő maga nem is nyilatkozik, egy volt barát azonban elárulta, hogy feri nem tartja a kapcsolatot régi társaival. TV + Sztárok--Schobert Norbikát bántották előző iskolájában: intézményt váltotthttp://www.life.hu/sztarok/20190417-schobert-norbikat-bantottak-elozo-iskolajaban-intezmenyt-valtott.htmlSchobert Norbi és Réka nagyobbik fiát bántották előző iskolájában híres szülei miatt, ezért úgy döntött, intézményt vált. TV + Sztárok--Hosszú Katinkát egy társkeresőn találták meg: visszaéltek az Iron Lady fotóivalhttp://www.life.hu/sztarok/20190417-hosszu-katinkat-egy-tarskereson-talaltak-megaz-ironlady-fotoival-visszaeltek.htmlVisszaéltek Hosszú Katinka fotójával és nevével: egy társkereső oldalon valaki az ő nevében regisztrált. TV + SztárokOrigoVajna Timi szerint Andy egy varjún keresztül üzent nekihttp://www.life.hu/sztarok/20190416-vajna-timi-szerint-andy-egy-varjun-keresztul-uzent-neki.htmlVajna Tímea szobájába berepült egy varjú. Andy Vajna özvegye különös jelentést tulajdonít az esetnek. TV + SztárokOrigoDiana hercegné engedékeny szülő volt a királyi séf szerinthttp://www.life.hu/sztarok/20190416-diana-hercegne-engedekeny-szulo-volt-a-kiralyi-sef-szerint.htmlCarolyn Robb volt az első női séf a királyi családnál, ő mesélt most arról, milyen szülő is volt Diana hercegné. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.