Eljegyezte Jennifer Lopezt kedvese, Alex Rodriguez

Forrás: JR for Time Magazine
Forrás: JR for Time Magazine -
Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombat éjjel egyszerre tette közzé ugyanazt a képet a közösségi oldalán Jennifer Lopez és kedvese, Alex Rodriguez.

A képen a színésznő és kedvese, azaz most már vőlegénye keze látható, Lopez ujján eljegyzési gyűrűvel. Alex Rodriguez, a visszavonult baseballjátékos kommentálta is a fotót: "Igent mondott" – olvasható az Instagramján.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,

Szerelmes, közös fotót osztott meg új pasijával Rubos Fridahttp://www.life.hu/sztarok/20190310-szerelmes-kozos-fotot-osztott-meg-uj-pasijaval-rubos-frida-pinter-tibor-exe.htmlAhogy megírtuk, a Pintér Tiborral való szakítás után februárban Rubos Frida is párra talált, akivel most közös fotót osztott meg a közösségi oldalán. TV + Sztárok--Az interneten talált egymásra Hajdú Péter és Alföldy Annahttp://www.life.hu/sztarok/20190307-az-interneten-talalt-egymasra-hajdu-peter-es-alfoldy-anna-modell.htmlAhogy pár hete tudni lehet, Hajdú Péterre rátalált a szerelem. Új párja, a 25 éves modell, Alföldy Anna. TV + SztárokOrigoTolvai Reni őszintén mesélt a Kállay-Saunders Andrással való kapcsolatárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190303-tolvai-reni-oszinten-meselt-kallaysaunders-andrassal-valo-kapcsolatarol.htmlMindig is nagy érdeklődés kísérte Tolvai Reni egy-egy új videoklipjét, aktuális megjelenését vagy épp a magánéletét. Az énekesnő most elárulta, mennyire zavarja a kritika, illetve a párkapcsolatáról is őszintén mesélt. TV + SztárokOrigoDögös bikinis fotót tett közzé Nádai Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20190303-dogos-bikinis-fotot-tett-kozze-nadai-aniko.htmlA napokban ünnepelte kedvesével kapcsolatuk egyéves évfordulóját Nádai Anikó, és ennek örömére elutaztak pihenni. TV + Sztárok--Újra rátalált a szerelem Hajdú Péterrehttp://www.life.hu/sztarok/20190221-ujra-ratalalt-a-szerelem-hajdu-peter-musorvezetore.htmlHajdú Péter újra boldog és szerelmes. A műsorvezető egyetlen rövid kapcsolatot leszámítva két és fél évig élt szingliként, ám egy hónapja betoppant az életébe Anna, aki mindent megváltoztatott. TV + SztárokOrigoÍgy folytatja Baukó Éva a karrierjét – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190219-igy-folytatja-bauko-eva-a-karrierjet.htmlA ValóVilág 9 befejezésével Baukó Éva munkája is véget ért. Az egykori villalakó nem búsul, a Life.hu-nak elmondta, nem lesz munkanélküli, megvannak a tervei, hogyan tovább. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.