Kasza Tibi felesége, Manker full sminkben és göndör hajjal állt a kamerák elé: szokatlan külső

Kasza Tibor Darai Andrea szokatlan külső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszokhattuk, hogy Kasza Tibi felesége, Manker smink nélkül és általában összefogott hajjal mutatkozik a nyilvánosság előtt. Ezúttal azonban nagyon dögös sminket és göndör hajat készíttetett magának egy fotózás kedvéért.

Manker azon kevesek közé tartozik a közösségi médiában, aki nem szokta sminkelni magát, és a haját is általában összefogva hordja. Az influencer maminak nincs is szüksége szépségtrükkökre, ugyanis natúr valójában is gyönyörű. Ám ezúttal megmutatta egy fotózás kedvéért, hogy bizony ő is be tud vadulni: erős sminket és göndör hajat villantott. Követőinek leesett az álla.

Ledobta a textilt Kasza Tibi csinos felesége

Darai Andrea modell és Kasza Tibi az interneten ismerkedtek meg egy közös ismerősnek köszönhetően. Tibit azonnal lenyűgözte Andi szépsége, fél évig udvarolt neki az éterben.
Károly herceg bejegyzéséből lehet sejteni, mikor szül Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20190416-karoly-herceg-bejegyzesebol-lehet-sejteni-mikor-szul-meghan-markle.htmlMájus 7-én Károly herceg és Camilla németországi turnéra indul. A rajongók úgy sejtik, azért választották ezt az időpontot, mert addigra Meghan Markle biztosan megszül. TV + Sztárok--Vajna Timi szerint Andy egy varjún keresztül üzent nekihttp://www.life.hu/sztarok/20190416-vajna-timi-szerint-andy-egy-varjun-keresztul-uzent-neki.htmlVajna Tímea szobájába berepült egy varjú. Andy Vajna özvegye különös jelentést tulajdonít az esetnek. TV + SztárokOrigoBritney Spears állítólag visszavonulhttp://www.life.hu/sztarok/20190416-britney-spears-allitolag-visszavonul.htmlA hírek szerint Britney Spears édesapja egészségi állapota miatt döntött úgy, hogy visszavonul, és ezúttal állítólag végleg. TV + Sztárok--Tóth Gabi nagyon kiakadt a bulvárlapokrahttp://www.life.hu/sztarok/20190416-toth-gabi-nagyon-kiakadt-a-bulvarlapokra.htmlTóth Gabi kiakadt a bulvárlapokra, szerinte bosszút álltak rajta azért, mert nem akart nyilatkozni az eljegyzéséről. TV + Sztárok--Még nem hallgatta ki a rendőrség a balesetező Lovasi Andrásthttp://www.life.hu/sztarok/20190416-meg-nem-hallgatta-ki-a-rendorseg-a-balesetezo-lovasi-andrast.htmlLovasi Andrást hamarosan kihallgatják március végi autóbalesetének ügyében. TV + Sztárok--Őrült rajongó zaklatja naponta halálos fenyegetésekkel Peller Károlythttp://www.life.hu/sztarok/20190415-orult-rajongo-zaklatja-naponta-halalos-fenyegetesekkel-peller-karolyt.htmlPeller Károly elárulta, halálos fenyegetésekkel zaklatja őt egy nő. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.