Jakabos Zsuzsanna úszó spárga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Micsoda fotót tett közzé a közösségi oldalán Jakabos Zsuzsa! Így élvezi az első napsugarakat.

Jakabos Zsuzsa, hazánk egyik legszexibb úszónője ezúttal is felrobbantotta a közösségi oldalát. Olyan fotót tett közzé, amin mindenki csak ámul és bámul: apró bikiniben spárgázik.

Adele szakított gyermeke apjával: már szét is költöztekhttp://www.life.hu/sztarok/20190420-adele-szakitott-gyermeke-apjaval-mar-szet-is-koltoztek.html7 év szerelem után véget ért Adele kapcsolata. A világsztár és kedvese már szét is költöztek. TV + Sztárok--Vasvári Vivien InstaStoryban osztotta ki követőit – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190420-vasvari-vivien-instastoryban-osztotta-ki-kovetoit-foto.htmlVasvári Vivien mindent megoszt a követőivel a közösségi oldalán. Ezúttal arról mesélt, hogy szokatlan módon késik a menstruációja. Bár nem vár kisbabát, aggódik a celeb, mert nála ilyen nem szokott előfordulni. A követőitől kapott hideget és meleget is a témában, amire természetesen ő is reagált. TV + SztárokOrigoDavid Beckham megmutatta a feleségét smink nélkül, közvetlenül ébredés után – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190420-david-beckham-megmutatta-feleseget-smink-nelkul-kozvetlenul-ebredes-utan-foto.htmlDavid Beckham megmutatta a feleségét, Victoriát, hogy fest smink nélkül, közvetlenül ébredés után. Vajon mit szólt ehhez a sztármami? TV + Sztárok--Sophie Turner megküzdött a depresszióval és az öngyilkos gondolatokkalhttp://www.life.hu/sztarok/20190417-sophie-turner-megkuzdott-a-depresszioval-es-az-ongyilkos-gondolatokkal.htmlA depresszióval és az öngyilkos gondolatokkal is megküzdött a Trónok harca színésznője, Sophie Turner. A Sansa Starkot alakító színésznő elmondta, mi segített neki abban, hogy szeretni tudja magát. TV + Sztárok--Kézen fogva sétált Jamie Foxx és Katie Holmeshttp://www.life.hu/sztarok/20190417-kezen-fogva-setalt-jamie-foxx-es-katie-holmes.htmlKatie Holmes és Jamie Foxx kézen fogva sétált New York utcáin. TV + Sztárok--Két közeli barátja elvesztéséről és vegánságáról is beszélt Puskás Petihttp://www.life.hu/sztarok/20190418-ket-kozeli-baratja-elveszteserol-es-vegansagarol-is-beszelt-puskas-peti.htmlPuskás Peti tisztában van vele, hogy a közönség egy részénél mínuszból indul a Megasztár miatt. Sőt a saját apukájának is bizonyítania kellett: Puskás Tivadar színész-rendező akkor nyugodott meg, hogy a fiának keresnivalója van a zenei pályán, amikor elindult a The Biebers zenekar, és meghallotta az első dalaikat. D. Tóth Kriszta az Elviszlek magammal kamerái előtt beszélgetett a zenésszel. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.