Emma Roberts színésznő egy fotózáson megvillantotta a melleit

mell fotózás színésznő Emma Roberts kebel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Félmeztelenül fotózták Emma Roberts színésznőt, a fotózásról készült werkfilmben pedig a mellbimbóját is megvillantotta. Azonnal kiszúrták a rajongók.

A Cosmopolitan magazinnak fotózták Emma Roberts színésznőt. Néhány fotón igencsak hiányos öltözetben szerepel, de természetesen minden intim tesztrészét gondosan takarták.

Ám a fotózáson készült werkfilmben a színésznő a mellbimbóját is megvillantotta. Ezt azonnal kiszúrták a rajongók, és kommenteltek is ezzel kapcsolatban. Úgy tűnik, hogy ezt a magazinnál is észrevették, és a legújabb kommentekből az derül ki, hogy az eredeti videót letörölhették, majd egy vágott verziót töltöttek fel helyette. Legalábbis a hozzászólók ezt mondják a videó alatt.

Mindenesetre az új képsorokon is igencsak szexi a színésznő.

Xantus Barbara fiatalabb férfit szeret: feleségül is menne hozzáhttp://www.life.hu/sztarok/20190509-xantus-barbara-fiatalabb-ferfit-szeret-felesegul-is-menne-hozza.htmlXantus Barbara kivételesen nyilatkozott a magánéletéről. TV + SztárokOrigoEmily Ratajkowski teljesen meztelenül mutatta meg magát – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190509-emily-ratajkowski-teljesen-meztelenul-mutatta-meg-magat.htmlEmily Ratajkowski nem bírja sokáig elviselni magán a ruhát: idomait a haja takarja. TV + SztárokOrigoVajna Timi belevetette magát a munkábahttp://www.life.hu/sztarok/20190509-vajna-timi-belevetette-magat-a-munkaba.htmlVajna Timi egy budapesti bevásárlóközpontban árulta a fánkját. TV + SztárokOrigoEndrei Judit elárulta, hogyan tartja magát 66 évesen is jó formábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190509--endrei-judit-elarulta-hogyan-tartja-magat-66-evesen-is-jo-formaban.htmlEndrei Judit remekül tartja magát 66 évesen, elárulta, mi a titka. TV + SztárokOrigoÁbel Anita megmutatta új párját – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190509-abel-anita-megmutatta-uj-parjat.htmlÁbel Anita a közösségi oldalán mutatta meg új párját. TV + SztárokOrigoCsepregi Éva gyászolja a kiskutyáját: így dolgozza fel a veszteségethttp://www.life.hu/sztarok/20190509-csepregi-eva-gyaszolja-kiskutyajat-igy-dolgozza-fel-a-veszteseget.htmlCsepregi Éva a kiskutyáját gyászolja, aki 14 évig volt hű társa. Elárulta, mi segít neki a veszteség feldolgozásában. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.