Oláh Ibolya megunta a visszavonultságot, visszatér a színpadra

színpad Oláh Ibolya Presser Gábor visszatérés énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három évre eltűnt a nyilvánosság elől Oláh Ibolya. Az énekesnő most bejelentette, hogy visszatér a színpadra, számos új dologgal készül. 

Önálló esten mesél élete nehézségeiről Oláh Ibolya énekesnő, aki három év után visszatér a színpadra.

„Volt egy időszakom, amikor azt éreztem, nem lehetek boldog. Az emberek jöttek-mentek az életemben. Valaki megmaradt, valaki nem, olyan furcsa sztori ez. Rengeteg mindent megéltem, nagyon nehéz helyzetekbe kerültem, de azt is láttam magam körül, hogy nagyon szegény emberek egy nyomorúságos viskóban is tudnak boldogok lenni” – idézi az énekesnő szavait a Blikk.

Oláh Ibolyát újra színpadon láthatja a közönség Fotó: Polyák Attila - Origo

„Igazából egy helyen éreztem magam mindig is komfortosan, a színpadon. Ott mindig minden magától értetődő volt” – jelentette ki Oláh Ibolya. Mégis a tizenegy év koncertezés, fesztiválozás után szüksége volt egy kis nyugalomra.

„Három évig semmit sem csináltam, nem érdekelt az egész, aztán találkoztam Nagy Vikivel, kitaláltuk a műsort. Megtaláltam magam, és úgy beszélhettem, mint előtte soha” – osztotta meg az énekesnő, majd hozzátette: „Már hiányzik az őrület”. Azt is tudni lehet, hgoy Oláh Ibolya közös színházi projektre készül Presser Gáborral.

Csobot Adél 25 éves lett: nagyon boldoghttp://www.life.hu/sztarok/20190510-csobot-adel-25-eves-lett-nagyon-boldog.htmlCsobot Adél kétgyermekes anyuka, és most töltötte be a 25. életévét: úgy érzi, sosem volt boldogabb. TV + SztárokOrigoDavid Beckhamet eltiltották a vezetéstőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190510-david-beckhamet-eltiltottak-a-vezetestol.htmlDavid Beckham sem menekülhet a törvény elől: szabályt szegett, amiért komoly büntetést kapott. TV + SztárokJason Momoa szeretne baltát dobálni Budapestenhttp://www.life.hu/sztarok/20190510-jason-momoa-szerente-baltat-dobalni-budapesten.htmlJason Momoa érdekes hobbijának Budapesten is szeretne hódolni: keresi hozzá a megfelelő helyet. TV + Sztárok--Vasvári Vivi megműttetné az orrát, ám az orvosa nem vállaljahttp://www.life.hu/sztarok/20190510-vasvari-vivi-megmuttetne-orrat-de-orvosa-nem-vallalja.htmlVasvári Vivi imádja a plasztikai beavatkozásokat, és ezt nem is titkolja. A luxusfeleség az orrát is megműttetné, de az orvosa nem vállalja. TV + SztárokOrigoMeztelenül futkározott egy játékos a Bezár a bazár című műsorban – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190510-meztelen-futkarozott-egy-jatekos-a-bezar-a-bazar-cimu-musorban-video.htmlA Bezár a bazár című TV2-es produkcióban sok mindent láthattunk már, de olyat, ami csütörtök este történt, még soha... TV + SztárokOrigoBaukó Éva gyereket akar és apát keres: "Szeretnék találni valakit, aki valódi társam lehet"http://www.life.hu/sztarok/20190510-bauko-eva-gyereket-aka-es-apat-keres-szeretnek-talalni-valakit-aki-valodi-tarsam-lehet.htmlBaukó Éva néhány nappal ezelőtt mesélte el, hogy két évig megvezette őt szerelme, akit egy társkeresőn ismert meg. A botrányos szakítás sem szegte kedvét és újra bízik abban, hogy hamarosan megtalálja leendő gyermeke apját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.