Ördög Nóra visszatért Ázsiából: sírva ölelte magához gyermekeit a reptéren

Forrás: Instagram/ordognora -
gyerekek reptér Ördög Nóra Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ázsia Expressz második részének elhúzódó forgatása miatt Ördög Nóra elszakadt a családjától: sírva ölelte magához őket a reptéren, amikor újra találkoztak.

Ördög Nóra és a stáb többi tagja is befejezték az Ázsia Expressz második részének forgatását, végre mindenki hazatérhetett. A műsorvezetőnek különösen nehéz volt az elhúzódó forgatás, hiszen így a családja nem lehetett végig vele. Egy botrány miatt kellett tovább kint maradniuk, két szereplő, Bereczki Krisztián és Bohos Kornél helyi, tradicionális esküvői ruhába öltözött, amin a helyiek felháborodtak. Ott nem folytathatták a forgatást, később, egy másik helyen pótolták az elmaradt részeket.

Ördög Nóra sírva ölelte magához gyerekeit Forrás: Instagram/ordognora

Az incidens azonban már a múlté, Ördög Nóra ismét találkozhatott a családjával. Nánási Pál Micivel és Vencivel a reptéren várták, Nóri pedig sírva ölelte magához őket, hiszen ilyen hosszú ideig még nem voltak külön egymástól.

A fotókat ide kattintva tudod megnézni.

Friss fotót mutatott gyermekéről Harry herceg és Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20190513-friss-fotot-mutatott-gyermekerol-harry-herceg-es-meghan-markle.htmlTöbb országban is május 12-én ünneplik az anyák napját. Ennek apropóján a sussexi hercegnő új fotót mutatott a kis Archie-ról. TV + Sztárok--Újra szerelmes Gesztesi Károly: fiatal színésznő lehet a párjahttp://www.life.hu/sztarok/20190513-ujra-szerelmes-gesztesi-karoly-fiatal-szineszno-lehet-a-parja.htmlSzínházi körökben az a hír járja, hogy Gesztesi Károly újra szerelmes: fiatal színésznő fejét csavarta el.TV + SztárokOrigoFehérneműben fotózták Baukó Éváthttp://www.life.hu/sztarok/20190512-fehernemuben-fotoztak-bauko-evat-instagram.htmlFehérneműs képekhez állt modellt Baukó Éva. Az évekkel ezelőtt a ValóVilágban megismert lány ismét megmutatta a testét. TV + SztárokOrigoMádai Vivien fürdőruhamodell lett – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190510-madai-vivien-furdoruhamodell-lett.htmlMádai Vivien sokféle munkát végzett már, de nemrég olyan felkérést kapott, amelyről álmodni sem mert: fürdőruhamodell lett. TV + Sztárok--Kiderült, mivel lehet levenni a lábáról Molnár Andithttp://www.life.hu/sztarok/20190511-kiderult-mivel-lehet-levenni-a-labarol-molnar-andit.htmlA csinos műsorvezető a mozgás szerelmese. Azonban Molnár Andi nemcsak ezért, de az édességekért is rajong. Férje legutóbb egy fánktúrával kedveskedett neki. TV + Sztárok--Kiss Ramóna utálta Som-Balogh Edinát, amikor megismerkedtekhttp://www.life.hu/sztarok/20190509-kiss-ramona-utalta-sombalogh-edinat-amikor-megismerkedtek.htmlVisszatért a képernyőre gyermeke születése után Kiss Ramóna. Első adásában pedig el is árulta, hogy utálta Som-Balogh Edinát, amikor együtt kezdtek játszani a Barátok köztben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.