A Srí Lanka-i botrány megváltoztatta az Ázsia Expressz 2 menetrendjét

Forrás: Hódi Pamela / FB -
TV2 forgatás Ázsia Expressz Srí Lanka botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ázsia Expressz második szériájának felvétele alatt tört ki botrány Srí Lankán két versenyző miatt. A stáb hamarabb elhagyta ezt a helyszínt, de a kimaradt felvételeket pótolni kellett.

A TV2 Ázsia Expressz című műsorának forgatása alatt kisebb botrány alakult ki Srí Lankán. Két szereplő, Bereczki Krisztián és Bohos Kornél helyi, tradicionális esküvői ruhába öltözött. A helyiek felháborodtak, ezért hamarabb ott kellett hagyniuk ezt az országot, valamint a forgatást is hátráltatta az incidens.

Ázsia Expressz 2 Forrás: Hódi Pamela / FB

A tervezettnél korábban, Indiában folytatták a felvételeket, de másik helyszínt is kellett találni a Srí Lankán kimaradt jelenetekre. Ezért utaztak Thaiföldre. „Thaiföldön fejeződnek be a forgatások a Srí Lanka-i versenynapokat pótolva" – közölte a Blikkel a TV2 sajtóosztálya. Így természetesen a forgatás is tovább tart, ezért utazott haza hamarabb Nánási Pál a gyerekekkel, Ördög Nóra pedig a családja nélkül fejezi be a műsort.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.