Dühöngtek a rajongók Majka veszprémi koncertjén

tömeg koncert Majka pánik Veszprém
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrségnek egy komplett városrészt kellett lezárnia, annyian mentek ki Majka ingyenes koncertjére Veszprémben. Sokan azonban kiakadtak, mert a környező kis utcákban rekedtek, így nem láthattak semmit.

Sokan nem élvezhették Majka szombati koncertjét a veszprémi Gizella Napokon. Majkának 21:30-kor kellett volna színpadra lépnie, ám a tömeg már két órával a koncert előtt gyülekezni kezdett. Ezt látva a szervezők már nyolc órától korlátozni kezdték a belépést az Óváros térre, aztán egyszer csak lezárták a környéket, senki sem mehetett be.

„Amikor közli a rendőr, hogy még kétszáz ember bemehet, simán bejutottunk volna, erre elindul a hátsó sorból, oldalról a nyomás, konkrétan halálfélelmem volt, a gyerek a kezemet fogta, nyomott a tömeg innen, onnan. Hát ennyit nem ér egy koncert sem, most egy darabig az ilyet kihagyjuk” – mesélte egy anyuka.

Az Óváros tér közel 5000 ember befogadására képes, ennél több már veszélyes lehet, a szűk utcákon ugyanis nehezen tudják elhagyni a helyszínt az emberek, ha valami baj történik. Közel 3000 ember rekedt kinn Majka koncertjéről, akik semmit sem láthattak.

„Még egyszer vagy talán másfélszer nagyobb tömeg zsúfolódott össze a rendőrségi kordonnal 'lezárt' terület előtt, hiszen lelkesen indultak el családok, rajongók, haveri társaságok, hogy meghozd a hangulatot az éjszakára. De nem volt engedélyezve a feljutás a térre már 20 órától, volt, aki várt a feljutásra. Mi is és még rajtunk kívül több tucatnyian vártak, hogy hadd tomboljanak egy jót, és még csak nem is hallottunk belőled semmit” – írta egy rajongó Majka közösségi oldalára.

Majka a Borsnak így nyilatkozott:

"A koncert után értesültünk arról, hogy mekkora tömeg volt kíváncsi ránk, és hogy sokan a színpad közelébe sem fértek. Nagyon sajnálom, hogy ilyen tömegjelenetek alakultak ki, de a biztonság az első, a szervezők úgy jártak el, ahogy arra szükség volt. Remélem, a jövőben kizárólag olyan koncerthelyszíneken lépünk fel, ahol a szervezők számolnak azzal, hogy nagyobb tömeg lesz jelen.”

Fürdőruhában mutatta meg formás fenekét az 50 éves Helena Christensen – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190513-furdoruhaban-mutatta-meg-formas-feneket-az-50-eves-helena-cristensen.htmlHelena Christensen megmutatta, hogy 50 évesen is formás a feneke. TV + Sztárok--Így néztek ki az Agymenők sztárjai, mielőtt híressé váltak: rájuk sem ismernénkhttp://www.life.hu/sztarok/20190513-igy-neztek-ki-az-agymenok-sztarjai-mielott-hiresse-valtak-rajuk-sem-ismernenk.htmlSzerte a világon meghódították az emberek szívét az Agymenők szereplői. Az elmúlt több mint 10 évben családtaggá váltak a karakterek a nézők otthonaiban, szinte már nem is emlékszünk azokra az időkre, amikor még nem ismertük ezeket a szeretnivaló kockákat és a barátnőiket. Így néztek ki a főszereplők akkor, amikor még nem voltak híresek. TV + Sztárok--Így fogadták Pápai Jocit az Eurovíziós Dalfesztivál megnyitóján – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190513-igy-fogadtak-papai-jocit-az-eurovizios-dalfesztival-megnyitojan-video.htmlPápai Joci kedden áll majd színpadra az Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőjében. Az énekes a közösségi oldalán megmutatta, hogyan fogadták őt a megnyitón. TV + Sztárok--Elvis Presley életéről leleplező könyv készült: pedofíliával vádoljákhttp://www.life.hu/sztarok/20190513-elvis-presley-eleterol-leleplezo-konyv-keszult-pedofiliaval-vadoljak.htmlLeleplező könyvet írt Joel Williamson író Elvis Presley életéről. A többi között azt állítja, hogy a királynak több kiskorú barátnője is volt. TV + SztárokHódi Pamela hazatért Ázsiából: így örült neki a kedvesehttp://www.life.hu/sztarok/20190513-hodi-pamela-hazatert-azsiabol-igy-orult-neki-kedvese.htmlHosszú idő után újra találkozhatott Hódi Pamela és kedvese, Bence. TV + SztárokOrigoMegházasodott Meghan Markle exférje, Trevor Engelson http://www.life.hu/sztarok/20190513-meghazasodott-meghan-markle-exferje-trevor-engelson.htmlNemcsak Meghan Markle élete zajlik, de az exférjéé is: Trevor Engelson a hétvégén újraházasodott. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.