A legdurvább sztárszakítások: Katy Perry és Russel Brand válása nem volt semmi

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Istock_Oles -
katy perry válás Russel Brand
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajnos nem minden párnak sikerül elegánsan lezárni a kapcsolatukat, előfordul, hogy a szakításnak durva vagdalkozás lesz a vége. Az civilek számára sem könnyű kezelni egy ilyen helyzetet, de még nehezebb, ha az egész világ követi a cirkuszt. Láttunk erre bőven példákat a sztárvilágban, és összeszedtük, melyek voltak a legdurvább szakítások.

Amber Heard és Johnny Depp

Amber Heard és Johnny Depp Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Nem kérdés, hogy Amber Heard és Johnny Depp rövid házassága utáni szakításuk felkerült a listára, ugyanis többnyire a nyilvánosság előtt zajlott a válásuk, ami egyáltalán nem ment szépen és egyszerűen. Amber Heard bántalmazással vádolta a férjét, azt állította, féltette az életét Johnny Depp mellett. Később a színész perelte be a feleségét, hasonló okokból.


Brad Pitt és Angelina Jolie

Brad Pitt és Angelina Jolie Forrás: AFP/Leon Neal

Az egész világot meglepte a pár, amikor bejelentették, hogy elválnak egymástól. Brad és Angelina egészen addig nem teregették ki a magánéletük minden részletét, a folyamatok elindítása után azonban elszabadult a pokol. Angelina Jolie azzal vádolta Bradet, hogy bántalmazta a gyerekeiket, habár a nyomozás ártatlannak találta a színészt. A kezdeti felfordulás után a sztárok észhez tértek, és a továbbiakban többnyire a nyilvánosság kizárásával folytatták a procedúrát.

Jesse James és Sandra Bullock

Jesse James és Sandra Bullock Forrás: AFP/Christopher Polk

A sztárpár kapcsolata 5 év házasság után hatalmas botrány közepette ment tönkre. Hirtelen ugyanis rengeteg nő állt elő azzal, hogy Jesse Jamesszel viszonyuk volt. Sandra Bullock ezek után úgy döntött, – nem meglepő módon –, hogy nem folytatja tovább a kapcsolatot. A férfi végül el is ismerte tettét, és szakértő segítségét kérte problémái elrendezéséhez. Később Jesse azt nyilatkozta, nem bánta meg, hogy megcsalta a színésznőt, így kérdéses, mennyire volt hatásos az elvégzett terápia.


Kim Kardashian és Kris Humphries

Kim Kardashian és Kris Humphries Forrás: AFP/Getty Images/Dimitrios Kambouris

A sztárpár házassága tiszavirág életű volt, csupán 72 napig tartott, a válásuk azonban jóval tovább. Kris Humphries sértettségében óriási vagdalkozásba kezdett, azzal vádolta Kim Kardashiant, hogy az egész kapcsolatuk hazugság volt, és a celeb csak a hírverés érdekében volt a sportolóval. Kris azt is állította, hogy Kim megcsalta őt Kanye Westtel a kapcsolatuk alatt.


Katy Perry és Russell Brand

Katy Perry és Russell Brand Forrás: Northfoto/Matt Baron

Katy Perry és Russel Brand mindössze 14 hónapig voltak házasok, mielőtt a színész nagyon csúnyán véget vetett a kapcsolatuknak. Russel a szerelmüket egy SMS-sel zárta le: így közölte Katy Perryvel, hogy el akar válni. Ezt pedig megfejelte azzal, hogy a Katy Perryvel való házasságát dögunalomnak nevezte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.