Ezt súgta Harry herceg Meghan Markle fülébe, amikor bemutatták fiukat a világnak

Forrás: MTI/AP/Pool/Dominic Lipinski -
kisfiú Meghan Markle Harry herceg gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hivatásos szájról olvasó árulta el, mit is súgott Harry herceg a felesége, Meghan Markle fülébe akkor, amikor bemutatták a nyilvánosság előtt a kisfiukat.

Alig másfél hete mutatta meg a nyilvánosságnak a kis Archie Harrisont Harry herceg és Meghan Markle. Az alattvalókat azóta hajtja a kíváncsiság, a kamerák elé lépve mit is súgott a büszke apuka a felesége fülébe. Most ez is kiderült: a hivatásos szájról olvasó, Tina Lannin a Metrónak árulta el.

A nő úgy véli, Harry a „here we go", azaz "itt is vagyunk" mondattal nyugtatta kissé feszültnek tűnő feleségét, majd ránézett a kisfiukra és azt mondta, milyen csendes a kicsi.

Harry herceg próbálta megnyugtatni Meghant Forrás: MTI/AP/Pool/Dominic Lipinski
Colin Jost megkérte Scarlett Johansson kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20190520-colin-jost-eljegyezte-scarlett-johanssont.htmlMár kétszer volt férjénél Scarlett Johansson. Most pedig arra készül, hogy harmadjára is oltár elé vonuljon. Kedvese, Colin Jost a napokban kérte meg a kezét. TV + Sztárok--Meghan Markle egy X Factoros énekessel kezdett ki Harry előtthttp://www.life.hu/sztarok/20190520-meghan-markle-egy-x-factoros-enekessel-kezdett-ki-harry-elott.htmlMeghan Markle néhány hónappal azelőtt, hogy megismerkedett volna Harryvel egy X Factoros énekessel flörtölt. TV + Sztárok--Tóth Vera szerint a várandóssága miatt egészen megváltozott Gabi kisugárzásahttp://www.life.hu/sztarok/20190520-toth-vera-szerint-a-varandossaga-miatt-egeszen-megvaltozott-gabi-kisugarzasa.htmlTóth Vera elárulta, testvére, Gabi igencsak megváltozott várandóssága alatt. TV + SztárokOrigoKatalin hercegné testvére Harry hercegék gyermekén próbált nyerészkednihttp://www.life.hu/sztarok/20190520-katalin-hercegne-testvere-harry-hercegek-gyermeken-probalt-nyereszkedni.htmlAjándékboltot működtet Katalin hercegné testvére, James Miccleton. A férfi három nappal Harry herceg és Meghan hercegné gyermekének születése után reklámcélokra használta fel az ifjú családtagot. TV + Sztárok--Matthew McConaughey 31 év után vette át érettségi bizonyítványáthttp://www.life.hu/sztarok/20190520-matthew-mcconaughey-31-ev-utan-vette-at-erettsegi-bizonyitvanyat.htmlHarmincegy évet várt Matthew McConaughey arra, hogy átvegye az érettségi bizonyítványát. A napokban végre megtette, és beszédet is mondott egykori iskolájában. TV + Sztárok--Házassági évfordulójuk alkalmából soha nem látott fotókat posztolt Harry herceg és Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20190520-hazassagi-evfordulojuk-alkalmabol-soha-nem-latott-fotokat-posztolt-harry-herceges-meghan-markle.htmlEgyéves házassági évfordulójuk alkalmából soha nem látott fotókat osztott meg a közösségi oldalán Meghan Markle és Harry herceg. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.