Harry herceg és Meghan hercegné megmutatták gyermeküket

Születés Meghan Markle Meghan hercegné család Harry herceg gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn született meg Harry herceg és Meghan hercegné első gyermeke, akinek neve még titok. A hercegi pár azonban most megmutatta a csöppséget. 

Büszkén mosolyog Harry herceg és Meghan hercegné az újszülött gyermekükkel a legújabb fotóikon. Hétfőn kora reggel jött világra ugyanis az ifjú herceg, akinek neve még titok. A királyi szokásoktól eltérően Harry és Meghan nem mutatták meg azonnal a csöppséget.

Most elkészültek az első hivatalos fotók, amelyek a Saint George's Hallban készültek, a windsori kastélyban.

Harry herceg és Meghan hercegné megmutatták gyermeküket Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/PA Images/Dominic Lipinski

Az ifjú herceg szunyókált a fotózás alatt Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/PA Images/Dominic Lipinski

A hercegi párral egy rövid interjút is készítettek a sajtó képviselői. Meghan hercegné azt mondta, hogy az elmúlt napok varázslatosan teltek számukra. "Mellettem van a két legjobb srác a világon, nagyon boldog vagyok" – mondta meghatottan a hercegné. Azt is elárulták, hogy a kis herceg egyelőre nagyon nyugodt baba, rengeteget alszik.

Az újságírók arról is érdeklődtek, hogy kire hasonlít a gyermek. "Még mindig próbáljuk kitalálni – nevetett Harry herceg. – Azt mondják, hogy a csecsemők két hét alatt is sokat változnak, odafigyelünk erre az elkövetkező hónapban. Mindennap változik, ki tudja" – mosolygott a hercegi pár.

Karsai Zita gyermeket szeretnehttp://www.life.hu/csalad/20190508-karsai-zita-tancos-gyermeket-szeretne.htmlKarsai Zita elárulta, 40 évesen úgy érzi, lassan eljön az ideje annak, hogy édesanya legyen. CsaládOrigoKerti partira fel! Mutatjuk a legjobb grillpácokat, amelyektől a vendégek mind a tíz ujjukat meg fogják nyalnihttp://www.life.hu/csalad/20190430-kerti-partira-fel-mutatjuk-a-legjobb-hus-grillpacokat.htmlA grillpácok elkészítése csak pár percet vesz igénybe, de hidd el, hogy sokkal porhanyósabb és ízletesebb sült húsokat készíthetsz velük. A következőkben mutatunk csirkére, sertésre, marhára és halra is különleges pácokat, amelyekkel garantáltan sikered lesz a kerti grillpartin. CsaládOrigoElőször posztolt fotót a kisfiáról Liluhttp://www.life.hu/csalad/20190508-eloszor-posztolt-fotot-kisfiarol-lilu.htmlLilu most először mutatott fotót a pár hete született kisfiáról. CsaládOrigoMeghan hercegné luxuskörülmények között hozta világra gyermekét – fotókhttp://www.life.hu/csalad/20190507-meghan-hercegne-luxuskorulmenyek-kozott-hozta-vilagra-gyermeket-fotok.htmlHúszezer fontot, azaz több mitn 7 és fél millió forintot fizetett Harry herceg és Meghan hercegné azért, hogy a legnyugodtabb és legkényelmesebb környezetben születhessen meg a gyermekük. Íme a fotók arról, hol jött világ az újabb hercegi csemete. Család--Tóth Gabi ropival és sajttal csillapítja éhségét a várandósság első heteibenhttp://www.life.hu/csalad/20190507-toth-gabi-ropival-es-sajttal-csillapitja-ehseget-a-varandossag-elso-heteiben.htmlNemrégiben jelentette be Tóth Gabi énekesnő, hogy várandós. Ő és vőlegénye, Krausz Gábor is nagyon boldogok. Most bepillantást engedett közösségi oldalán a várandós életének mindennapjaiba. CsaládOrigoEva Longoria friss fotókon mutatta meg kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20190507-eva-longoria-friss-fotokon-mutatta-meg-kisfiat.htmlJúniusban lesz egyéves Eva Longoria kisfia. A színésznő most friss fotón mutatta meg a csöppséget, Santiagót. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.