Az ágyból posztolt szexi fotót VV Mici

VV Mici ágy szexi bugyi szelfi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Mici egy szexi fotóval dobta fel követői napját.

Morning”, azaz „reggel” – csupán ennyit írt VV Mici friss fotójához. A ValóVilág egykori sztárja ébredés után posztolt az ágyból. Túl sok ruha nem volt rajta, mindössze egy aprócska pólót és bugyit viselt.

Persze mondanunk sem kell, kapott is bókokat rendesen férfikövetőitől a szempilla-stylistként és influenszerként tevékenykedő szőkeség.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Morning ☀️

Hungarian Big Brother VV8 (@micikee) által megosztott bejegyzés,

Andytől kapott jeleket Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20190522-andytol-kapott-jeleket-vajna-timi.htmlVajna Timi különös jeleket kapott Cannes-ban: úgy véli ezeket Andy küldte neki. TV + SztárokOrigoSofőrként keresi a kenyerét Király L. Norbihttp://www.life.hu/sztarok/20190522-soforkent-keresi-a-kenyeret-kiraly-l-norbi.htmlKirály L. Norbi sofőrként dolgozik, hogy el tudja tartani magát. TV + SztárokOrigoAureliót legjobb barátja juttathatja rács mögé: ellene vallott az előkészítő tárgyalásonhttp://www.life.hu/sztarok/20190522-aureliot-legjobb-baratja-juttathatja-racs-moge-ellene-vallott-az-elokeszito-targyalason.htmlVV Aurelio ellen vádat emeltek emberrablás miatt, az egykori valóságsow-győztes akár két évre is rács mögé kerülhet. TV + SztárokOrigoVilágsztár DJ-k véleménye a playgomb-vádról – interjúhttp://www.life.hu/sztarok/20190522-vilagsztar-djk-velemenye-a-play-gomb-vadrol-interju.htmlSokszor éri az a kritika a DJ-ket, hogy valójában csak a play gombot nyomkodják és nem is csinálnak semmit. A Life.hu utánajárt a témának, világsztár DJ-ket kérdeztünk arról, nekik mi a véleményük erről. Volt, aki kifejezetten felháborodott a kérdésen, míg más inkább elmagyarázta, hogy szerinte miért kapják meg ezt a stigmát. TV + Sztárok--A Trónok harca sztárjai, Lena Headey és Jerome Flynn szóba sem állnak egymássalhttp://www.life.hu/sztarok/20190521-a-tronok-harca-sztarjai-lena-headey-es-jerome-flynn-szoba-sem-allnak-egymassal.htmlLena Headey és Jerome Flynn durva szakításuk miatt nem voltak hajlandóak együtt dolgozni a Trónok harca forgatása alatt. TV + SztárokOrigoFodor Zsókát órával ajándékozta meg születésnapja alkalmából Schmuck Andorhttp://www.life.hu/sztarok/20190521-fodor-zsokat-oraval-ajandekozta-meg-szuletesnapja-alkalmabol-schmuck-andor.htmlFodor Zsóka közelgő születésnapjára nagyon megható ajándékot kapott Schmuck Andortól. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.