A Trónok harca sztárjai, Lena Headey és Jerome Flynn szóba sem állnak egymással

Lena Headey Jerome Flynn Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lena Headey és Jerome Flynn durva szakításuk miatt nem voltak hajlandóak együtt dolgozni a Trónok harca forgatása alatt.

Lena Headey és Jerome Flynn, vagyis Cersei és Ser Bronn nem voltak hajlandóak egyetlen közös jelenetet sem vállalni, miután a való életben párkapcsolatban éltek. A bennfentesek szerint a viszonyuk sem volt túlságosan harmonikus, a szakításuk pedig még rosszabbul sikerült. Ezért nem voltak hajlandóak együtt dolgozni a Trónok harca alatt sem.

Lena Headey és Jerome Flynn Forrás: AFP

Jerome és Lena nem beszélnek egymással, és nem voltak hajlandóak még csak ugyanabban a szobában sem tartózkodni” – árulta el egy informátor. A forgatások alatt igyekeztek tudomást sem venni egymásról, próbálták elkerülni a véletlen találkozásokat – írja a Daily Mail.

Meghan Markle híres angol férfit akarhatott magának, meg is kaptahttp://www.life.hu/sztarok/20190521-meghan-markle-hires-angol-ferfit-akarhatott-maganak-meg-is-kapta.htmlFelszabadult szingliként élte mindennapjait Meghan hercegné, mielőtt megismerte Harry herceget. Egy tévés személyiség most azt híreszteli, hogy híres angol férfit keresett magának a hercegné. TV + Sztárok--Elkezdődött Aurelio emberrablási perehttp://www.life.hu/sztarok/20190521-elkezdodott-aurelio-emberrablasi-pere.htmlA ValóVilág egykori győztesét emberrablással vádolják, ügyének pere elkezdődött. TV + SztárokOrigoEzek a legidegesítőbb dolgok a Trónok harcábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190521-ezek-a-legidegesitobb-dolgok-a-tronok-harcaban.htmlTalán soha nem várta még annyi ember egy sorozat fináléját, ahány a Trónok harcáét. Ezért aztán hatalmas nyomás nehezedett az alkotókra, és bár mindenkinek nem lehet megfelelni, a sorozat befejezése sokakat bosszant. Főként az indítékok kibontása hiányzik az embereknek. Vigyázat, aki nem látta az utolsó részt, az ne olvasson tovább. Spoiler! TV + Sztárok--Exkluzív interjú Chad le Clos úszóval – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190521-exkluziv-interju-chad-le-clos-uszoval.htmlAz első vizes Bajnokok Ligája rendezvényen a dél-afrikai olimpiai bajnok szupersztár úszó, Chad le Clos is vízbe ugrott. A Life.hu elkapta Chadet egy rövid interjúra, ahol az is kiderült, mit szóltak a rajongók, amikor a népszerű úszó bejelentette Instagram-oldalán, hogy eljegyezte barátnőjét, elárulta, milyen érzelmek fűzik hazánkhoz, de az is szóba került, vajon zaklatják-e a női rajongók a világ egyik legsikeresebb úszóját. TV + Sztárok--Fiatal hódolói vannak Gregor Bernadettnekhttp://www.life.hu/sztarok/20190521-fiatal-hodoloi-vannak-gregor-bernadettnek.htmlGregor Bernadett elárulta, mostanában rengeteg levelet kap nála jóval fiatalabb hódolóktól. TV + SztárokOrigoAkár 12 év börtönt is kaphat Lagzi Lajcsihttp://www.life.hu/sztarok/20190521-akar-12-ev-bortont-is-kaphat-lagzi-lajcsi.htmlLagzi Lajcsi nem fogadta el a vádalkut, ezzel azt kockáztatja, hogy akár 12 év börtönbüntetést is kaphat. A zenész azonban ártatlannak érzi magát. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.