Baukó Éva és Aurelio a közösségi oldalakon osztják egymást

Aurelio Baukó Éva botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva és Aurelio ezúttal is a közösségi oldalaikon osztják egymást, nem tudnak meglenni békében.

Baukó Éva és Aurelio nem szívlelik egymást, érzelmeiknek pedig sokszor hangot is adnak. Közösségi oldalaikon üzengetnek egymásnak, most is kiosztották a másikat.

Aurelio beszólt Évának Forrás: RTL II

amikor megszületik a gyermekem, te még a Tinderen fogod mutogatni a lerobbant, leszakadt fejedet”

Baukó Éva Forrás: Instagram / Baukó Éva

sem morálisan, sem jogilag nem nevezhetik hibának,

Ripost

Színészek, akik belebújtak már Pókember bőrébehttp://www.life.hu/sztarok/20190522-szineszek-akik-belebujtak-mar-pokember-borebe.htmlA Bosszúállók hatalmas sikere bebizonyította, hogy a szuperhősfilmek ideje nem járt le, sőt, most jött csak el igazán. A karakterekkel könnyű azonosulni, hiszen erősek, különlegesek, intelligensek, az utóbbi időben már majdnem mindegyiküknek kiváló a humora, és szinte kizárólag vonzó nők és férfiak alakítják őket a vásznon. Nézzük csak a Pókember-filmeket – hiába készült többféle feldolgozás, mindegyikben találunk olyan karaktereket, akiket meglehetősen nehéz elfelejteni. TV + SztárokOrigoAnyaszült meztelenül fotózták Emily Ratajkowskit: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190523-anyaszult-meztelenul-fotoztak-emily-ratajkowskit.htmlEmily Ratajkowski újra ledobta a textilt. TV + SztárokOrigoVárkonyi András nem tudja feldolgozni lánya elvesztéséthttp://www.life.hu/sztarok/20190523-varkonyi-andras-nem-tudja-feldolgozni-lanya-elveszteset.htmlVárkonyi András lánya, Andrea egy éve távozott az élők sorából. A színész elárulta, nem tudják feldolgozni a történteket. TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huGalambos Lajos hajlandó alkut kötni: szeretné, ha vége lenne a pernekhttp://www.life.hu/sztarok/20190523-galambos-lajos-hajlando-alkut-kotni-szeretne-ha-vege-lenne-a-pernek.htmlGalambos Lajost és több társát közműlopással vádolják, de most pont kerülhet az ügy végére. A zenész hajlandó egyezséget kötni, ha rendezik a vádirat hibáit. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoSebestyén Balázs nem tudja mi lesz a műsorával: egyelőre szünetel a forgatáshttp://www.life.hu/sztarok/20190523-sebestyen-balazs-nem-tudja-mi-lesz-a-musoraval-egyelore-szunetel-a-forgatas.htmlSebestyén Balázs egyetlen műsora, a Gyertek át! nem forog tovább: a műsorvezető nem tudja, mi lesz a show sorsa. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoPolgár Tünde rászorulókon segít, soha nem felejti el, hogy valaha ő is nélkülözötthttp://www.life.hu/sztarok/20190522-polgar-tunde-raszorulokon-segit-soha-ne-felejti-el-hogy-valaha-o-is-nelkulozott.htmlMa már sikeres üzletasszony a Feleségek luxuskivitelben című műsorból is ismert Polgár Tünde. Ám ez nem volt mindig így. Gyermekkorukban nem éltek túl jól, egyetemista korában pedig zacskós levesen élt. Most a rászorulókon segít a Baptista Szeretetszolgálattal karöltve. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.