Gábor Zsazsáról nevezte el a csivaváját egy gazdi

Forrás: Northfoto -
kutya Gábor Zsazsa csivava
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csivavát neveztek el Gábor Zsazsáról.

Egy csivavát neveztek el Gábor Zsazsáról – szúrta ki a Ripost. A lap azt írja, a gazdi hatalmas rajongója az egykori filmcsillagnak, és kutyájának egy saját Facebook-oldalt is létrehozott.

Állítólag a kis Zsazsa már kutyaszépségversenyen is szerepelt, és népszerűsége is gyorsan nő.

Vajna Timi és Rebel Wilson nagy barátnők lettek - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190527-vajna-timi-es-rebel-wilson-nagy-baratnok-lettek.htmlVajna Timi egy igazi világsztárral kötött barátságot: nagyon jóban vannak.TV + SztárokOrigoElvesztette munkáját Klapka György fia, Dennishttp://www.life.hu/sztarok/20190527-elvesztette-munkajat-klapka-gyorgy-fia-dennis.htmlKlapka György fia, Dennis elárulta, nehéz helyzetbe került, ugyanis még mindig nem kapta meg a teljes örökségét és közben munkanélküli lett. TV + Sztárok--Király Viktor eljegyezte barátnőjét, Virág Anitát: íme, a gyűrűhttp://www.life.hu/sztarok/20190527-kiraly-viktor-eljegyezte-baratnojet-virag-anitat-ime-a-gyuru.htmlKirály Viktor megkérte barátnője, Anita kezét: íme, a gyűrű. TV + SztárokOrigoPataky Attila elűzte az esőt a szabadtéri koncertjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190527-pataky-attila-eluzte-az-esot-a-szabadteri-koncertjerol.htmlPénteken hatalmas bulit csapott az Edda, a fellépést az eső sem zavarta meg. Nem véletlen, hogy az időjárás kegyes volt a zenekarhoz és a koncertre érkezőkhöz, Pataky Attila volt az, aki elűzte az esőt. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa férjhez ment és nászútra indult: megszólalt egy bennfenteshttp://www.life.hu/sztarok/20190527-demcsak-zsuzsa-ferjhez-ment-es-naszutra-indult-megszolalt-egy-bennfentes.htmlTeljes titokban ment férjhez Demcsák Zsuzsa, majd álomnászútra indult újdonsült szerelmével. TV + SztárokOrigoÜgyvédje szerint erre számíthat az emberrablással vádol Aureliohttp://www.life.hu/sztarok/20190524-ugyvedje-szerint-erre-szamithat-az-emberrablassal-adol-aurelio.htmlAurelio ügyvédje a tévékamerák előtt beszélt arról, mire számíthat az emberrablással vádolt védence. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.