Végre kiderült, mi lesz Berényi Miklós sorsa a Barátok köztben

Forrás: RTL Klub -
Berényi Miklós sorozat Szőke Zoltán Barátok közt RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berényi Miklós a Barátok közt főszereplője már több mint húsz éve. Pár héttel ezelőtt azonban kiderült, hogy kérdésessé vált a sorsa. A Blikk úgy tudja, a sorozatnál már tervezik a fifikás üzletember nélküli időszakot.

Pár hete röppent fel a hír, hogy Szőke Zoltán elégedetlen a szerepével, és elképzelhető, hogy távozik a Barátok köztből. A Blikk úgy tudja, a színész folyamatos tárgyalásban van a produkcióval, hogy meghosszabbítsa-e a szerződését. Nem véletlen, hogy az utóbbi részekben Berényi Miklóst egy titokzatos kór támadta meg. A lap azonban arról értesült, hogy ha a színész a távozás mellett dönt, Berényi karaktere akkor sem hal meg.

"Őszig biztos, hogy képernyőn lesz Berényi Miki. Persze beszélnek arról itt bent is, hogy Szőke távozik a szappanoperából, de az biztos, hogy nem ölik meg Mikit. Őt nem lehet megölni, hiszen ő maga a kft. Úgy tudom, teljesen nem szeretnék lezárni Miki történetszálát, hiszen sosem árt, ha a későbbiekben – az állóvíz felkavarása érdekében – visszatér, ahogy Berényi Claudia is rendszeresen fel-felbukkan..." – árulta el egy informátor.

Berényi Miklós, azaz Szőke Zoltán Forrás: RTL Klub


"Bizonyára emlékeznek a nézők a tavaly októberi, jubileumi epizódra. Több hónapon keresztül építettük a „nagy durranást", látszott, a történet drámai végkifejlet felé halad, aminek csúcspontja Miklós lelövése, majd ennek a következménye volt. Az idei csúcspont történetben és látványban is jócskán túlnő a jubileumi részen, de az összes eddigi epizódon is! Ennek a sztorinak az egyik eleme lesz Miklós állapota, de erről többet nem mondhatok. A tábla készen áll, a bábuk mozognak. Érdemes bekapcsolódnia annak is, aki eddig nem tette!"
– nyilatkozta Szerencsés Gabriella kreatív producer.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.