Így néznek ki ma a 2000-es évek szívtiprói: Brandon Flowers és Tom Welling is megváltozott

Chad Michael Murray Adam Brody Tom Welling Brandon Flowers Corbin Bleu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2000-es évek tinédzsereinek is volt kikért rajonganiuk, egyes sztárok azóta is a köztudatban vannak, míg mások szinte teljesen eltűntek. Az azonban biztos, hogy mindannyian, akik miatt egykor pillangók repkedtek a gyomrunkban, nagyon megváltoztak. Így néznek ki ma.

Tom Welling, Smallville

Tom Welling Forrás: Smallville/The WB, Getty Images

Az amerikai színész világító kék szemeivel rabolta el a lányok szívét a Smallville című sorozatban, és azóta is úgy emlékszünk rá, pedig 18 éve indult a sorozat. Tom Welling azóta már betöltötte a 42. életévét, és igazán nagy szerepeket nem kap mostanában. Bár a Lucifer című sorozat néhány epizódjában látható volt, a színészi pályája akadozni látszik.

Chad Michael Murray, Tuti gimi

Chad Michael Murray Forrás: Freaky Friday / Walt Disney Pictures, Getty Images

A színész a 2000-es években vált ismertté, és a tinilányok szívének elrablójává. A nagy áttörést a Szívek szállodája című sorozat hozta meg számára, majd jött a Nem férek a bőrödbe című film, és a Tuti gimi. Hiába volt azonban nagy sikere a színésznek és a sorozatnak, a 37 éves Chad Michael Murray nem tudta szerepekre váltani az ismertségét. Évek óta semmiben nem szerepel.

Adam Brody, Narancsvidék

Adam Brody Forrás: The O.C./FOX, Getty Images

Adam Brodyért is odavoltak a tinilányok annak idején, és habár a mai napig feltűnik egy-egy alkotásban, az ő karrierje is a 2000-es években volt a csúcson. A Szívek szállodája című sorozatban is látható volt, de a Narancsvidék hozta el számára az igazi ismertséget és a szívtipró címet. A 39 éves színész 2014 óta házas, feleségével, A Pletykafészek című sorozatból ismert Leighton Meesterrel egy közös gyermeket nevelnek.

Corbin Bleu, High School Musical

Corbin Bleu Forrás: Disney Channel/Courtesy Everett Collection, AFP

Ugyan meglehetősen ciki volt annak idején nézni a High School Musicalt, mégis sokan rajongtak érte. Kétségtelen, hogy a zenés filmek abszolút sztárja Zac Efron volt, de göndör hajával Cordin Blue is sok lány szívét hódította meg. A ma már 30 éves sztár színészi karrierjét ugyan annyira nem dobta meg a szereplése, benne maradt a köztudatban, több tévés produkcióban is szerepelt, és zenéléssel is próbálkozott.

Brandon Flowers, The Killers

Brandon Flowers Forrás: TheKillersMusic, Getty Images

A sok színész mellett nem feledkezhetünk meg a zenészekről sem. A 2000-es évek egyik legnagyobb robbanása a The Killers nevű banda, amely nemcsak a zenei listák élére kerültek fel, de a tagjai a fiatal lányok vágyálmainak szereplőivé is váltak egy csapásra. Természetesen a frontember, Brandon Flowers hódított a leginkább, aki ma már 37 éves. Habár a banda még mindig él, új lemezt régóta nem jelentettek meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.