Kiderült, mennyit kapnak George Michael hagyatékából korábbi szeretői

Forrás: AFP/Leon Neal -
örökség öröklés család George Michael szeretők hagyaték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig nem zárult le teljesen a 2016-ban elhunyt George Michael hagyatékának felosztása. A 98 millió fontra rúgó vagyonból, úgy tűnik, semmit nem kapnak volt szeretői. 

Ahogy mi is megírtuk: nem hajlandó kiköltözni George Michael egykori otthonából az énekes egykori élettársa, Fadi Fawaz. Emiatt börtönbe is kerülhet, a család ugyanis jogi lépéseket tesz.

George Michael semmit sem hagyott a szeretőire Forrás: AFP/Leon Neal

A The Sun cikke szerint már azt is tudni lehet, hogy Fawaz, valamint Michael korábbi szeretője, Kenny Goss számíthat-e valamire a hatalmas vagyonból. A cikk szerint az énekes fő kedvezményezettjei a család, Goss és Fawaz azonban nem kapnak semmit.

Birtokai nagy részét testvére, Yioda és Melanie kapják, édesapja, Kyriacos egy lovasfarmot, amelyen évekig élt. Fadi Fawaz egyelőre nem veszi figyelembe a helyzetet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.