George Michael egykori szerelme, Fadi Fawaz börtönbe kerülhet

Forrás: Getty Images/Dave M. Benett -
ház ingatlan börtön George Michael Fadi Fawaz költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem hajlandó elhagyni George Michael egykori otthonát az énekes egykori szerelme, Fadi Fawaz. A férfi sajátjának tekinti az ingatlant, a család jogi lépéseket tesz.

Az 53 éves George Michael 2016 telén hunyt el. Szerelme, Fadi Fawaz azóta sem hajlandó kiköltözni abból az 5 millió fontot, azaz 1,8 milliárd forintot érő ingatlanból, amelyben együtt éltek. A férfi remélte, hogy az énekes ráhagyja majd a házat, ám ez nem így lett.

A The Sun pedig azt írja, hogy a minap egy idegen férfival tért haza a házba. A szomszédok szerint nappal alig látni, inkább éjszaka mozog. A család nem akarja annyiban hagyni a dolgot, jogi lépéseket tesz.

Pert indítanak, így a férfi akár fél év letöltendő börtönbüntetésre és 5 ezer font fizetésére is kötelezhető, ami 1,8 millió forintnak felel meg. Azt is kérdés, hogy Fawaz miből tudja fizetni a ház költségeit, ugyanis nem dolgozik, bár fotósnak mondja magát.

George Michael szerelme börtönbe kerülhet Forrás: Getty Images/Dave M. Benett

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.