Szomorú hírek Michael Schumacher állapotáról: Bernie Ecclestone nyilatkozott

síbaleset dokumentumfilm Michael Schumacher Bernie Ecclestone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentette a rajongókat Bernie Ecclestone nyilatkozata Michael Schumacher egészségi állapotáról. Elismerte, hogy a pilóta "jelen pillanatban nincs velünk".

Schumacher állapotáról a 2013-ban bekövetkezett síbalesete óta csak korlátozottan olvashattunk, a család ugyanis hírzárlatot rendelt el. Ecclestone egy decemberben megjelenő, a Schumacher család teljes támogatását élvező dokumentumfilmben tette a fenti kijelentést. A "Schumacher" című alkotás részletesen bemutatja a versenyző pályáját, életét és balesetét. Az előzetest osztották meg a német médiával, ebben hangzott el Bernie Ecclestone nyilatkozata, amely pontosan így szól: "Jelen pillanatban nincs velünk. De ha jobban lesz, megválaszolja az összes kérdést".

Balról jobbra: David Coulthard, Michael Schumacher, Bernie Ecclestone, Mika Häkkinen, Rubens Barrichello a Magyar Nagydíjon, 2000-ben Forrás: AFP/Pierre Verdy


Ez a kijelentés egyszerre keltett pánikot és reményt is a rajongókban. Egy német napilap szerint most nyilvánvalóvá vált, hogy a baleset következményei még mindig hatnak Michael életére, ám remény is van arra, hogy jobban lesz.

Sebestyén Ági és VV Hunor ad még egy esélyt a kapcsolatuknakhttp://www.life.hu/sztarok/20190604-sebestyen-agi-es-vv-hunor-ad-meg-egy-eselyt-a-kapcsolatuknak.htmlA ValóVilág 9 villájában szökkent szárba VV Hunor és Sebestyén Ági kapcsolata. A pár nemrégiben szakított, ám úgy döntöttek, megmentik a szerelmüket. TV + SztárokOrigoKiderült, mennyit kapnak George Michael hagyatékából korábbi szeretőihttp://www.life.hu/sztarok/20190604-kiderult-ki-mennyit-kap-george-michael-hagytekabol.htmlMég mindig nem zárult le teljesen a 2016-ban elhunyt George Michael hagyatékának felosztása. A 98 millió fontra rúgó vagyonból, úgy tűnik, semmit nem kapnak volt szeretői. TV + Sztárok--Jay-Z az első milliárdos rapper a Forbes szerinthttp://www.life.hu/sztarok/20190604-jayz-az-elso-milliardos-rapper-a-forbes-szerint-1.htmlA zenéjével és üzleti befektetéseivel saját birodalmát felépítő Jay-Z az első milliárdos rapper a Forbes üzleti magazin szerint. TV + Sztárok--Kamilla hercegné unokahúgára vetett szemet Vilmos herceghttp://www.life.hu/sztarok/20190604-kamilla-hercegne-unokahugara-vetett-szemet-vilmos-herceg.htmlVilmos herceg szíve nem mindig Katalin hercegnéért dobogott, ez persze természetes. Most azonban azt is tudni lehet, hogy az egyik lány, akire korábban szemet vetett, Kamilla hercegné unokahúga volt. TV + Sztárok--Férjhez ment Grace Kelly unokája, Charlotte Casiraghi http://www.life.hu/sztarok/20190603-ferjhez-ment-grace-kelly-unokaja-charlotte-casiraghi.htmlFérjhez ment Grace Kelly unokája, Charlotte Casiraghi. TV + Sztárok--Válságban Bradley Cooper és Irina Shayk kapcsolatahttp://www.life.hu/sztarok/20190604-valsagban-bradley-cooper-es-irina-shayk-kapcsolata.htmlEgy közeli ismerősük megerősítette: válságban van Bradley Cooper és Irina Shayk kapcsolata. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.