Nemcsák Károly a magánéletéről mesélt, újra szerelmes

házasság párkapcsolat válás szerelem Nemcsák Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsák Károly, a József Attila Színház igazgatója válása után igyekszik újra megtalálni a harmóniát a fiaival. Közben rátalált a szerelem, ismét egy hölgy mellett éli az életét. 

„Nyílt titok, az életem sajnos úgy alakult, hogy elváltam. Nem vagyok rá büszke, de valamiért így kellett történnie” – mesélte a Story magazinnak adott interjújában Nemcsák Károly, a József Attila Színház igazgatója.

„Valami megszakadt, és nem működött már jól az, ami egy házasságot összetart. Büszkeségeim: a fiaim. A nagyobbik, Balázs most fog diplomázni gazdálkodás és menedzsment szakon, Máté pedig katona lett, mindig is arra vágyott. A válásunk érthetően megviselte őket lelkileg, nem csoda, egy ilyen traumánál több ember sérül, vagy kerül nehéz helyzetbe. És bár az idő jó pár dolgot orvosol, de ehhez tenni is kell” – folytatta a Szomszédok egykori Vágási Ferije.

Nemcsák Károly újra párkapcsolatban él Forrás: Talán Csaba

Azt is elárulta, hogy ma már boldog párkapcsolatban él, újra rátalált a szerelem. „Hivatalosan is túl vagyok a váláson, és örülök, hgoy újra rám talált a boldogság. A kedvesem ugyancsak felelősségteljes munkát végez, bankban dolgozik, korban is illünk egymáshoz, kicsivel fiatalabb, mint én. Harmónia és arány van közöttünk, mert hasonlóan fontos a munkánk. Mára mindkettőnk életében felértékelődtek a hétvégék, amikor együtt tudunk lenni” – folytatta Nemcsák. Azt is elárulta, hogy utál bevásárolni, kedvese a személyi stylistja is egyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.