Demcsák Zsuzsa az Ázsia Expressz forgatása alatt ismerkedett meg indiai férjével: hindu szokás szerint házasodtak össze

Forrás: Instagram -
Demcsák Zsuzsa indiai Ázsia Express
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint azt a Life.hu is megírta, Demcsák Zsuzsa az Ázsia Expressz forgatásán megismerkedett egy indiai férfival, akihez a forgatások után hozzá is ment.

Az egykori műsorvezető állítólag boldogabb, mint valaha. Indiai férjét először a Story magazinban mutatta meg. Demcsák elárulta, hogy férje kétdiplomás férfi, jogász és színházi rendező, aki a celeb szerint nem is ember, olyan különleges személyisége van.

Demcsák Zsuzsa és új férje Forrás: Story

,,Krishan a szállodai szobában várt rám rózsával és gyűrűvel, a háttérben pedig romantikus zene szólt. Letérdelt elém és megkérte a kezem, majd hindu szokás szerint megcsókolta a lábam. (...) Annyira nyitott volt mindenféle szertartásra, hogy az is egyértelmű volt számára, tanúk előtt szentesítjük a frigyet. Az ő legjobb és az én legjobb barátom is jelen voltak” – mesélte a műsorvezető.

Zsuzsa gyerekei egyelőre csak online találkoztak az új férjjel, de máris megszerették egymást. A hivatalos esküvőre azonban még várni kell, ugyanis a férfi édesanyja nemrég hunyt el és hindu szokás szerint egy évig gyászolni kell, addig nem lehet ünnepelni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.