Meghan Markle állítólag nem tiszteli a brit királyi család hierarchiáját

Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo -
királyi család II. Erzsébet brit királynő Meghan Markle hierarchia Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint a palotát nagyon felbosszantotta, hogy Meghan Markle nem tiszteli a brit királyi család hierarchiáját.

Meghan Markle-t már többször figyelmeztették a palotában, tartsa tiszteletben a hierarchiát – számolt be róla a The Sun. A portál azt írja, attól függetlenül, hogy egy külön épületben élik életüket Harry herceggel és kisfiukkal, II. Erzsébet emberei nagyon odafigyelnek a hercegné viselkedésére.

Angela Levin, a királyi család életrajzírója szerint a palotában úgy érzik, muszáj szemmel tartaniuk Meghant, ő ugyanis rendszerint fittyet hány a hivatalos szabályokra és előírásokra.

Meghan Markle nem tiszteli a hierarchiát Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Szigorú hierarchia van. Ott van a királynő, Károly herceg, Cambridge hercege és hercegnéje, valamint Sussex hercege és hercegnéje – pontosan ebben a sorrendben. Aki a sorban csupán a negyedik, annak tisztelnie kell a fölötte állókat" – nyilatkozta.

Meghan és Harry ezt többször figyelmen kívül hagyták, épp ezért a család most fokozottan odafigyel rájuk, a pár még egy új kommunikációs igazgatót is kapott, aki folyamatosan tartja a kapcsolatot a királynő titkárságával, és az ő feladata lesz az is, hogy Meghan apjának kirohanásait kezelje.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.