Császármetszéséről nyilatkozott Marge: életmentő beavatkozás volt

Marge császármetszés szülés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marge három hete adott életet második gyermekének, aki végül császármetszéssel jött világra. Több komplikáció miatt volt szükség a beavatkozásra. 

Szülés utáni testéről tett közzé fotót Marge, megmutatta, hogyan is néz ki valójában egy nő, miután életet adott egy gyermeknek. Büszkén vállalta vágásait és azt, hogy megviselte a testét a kisfia érkezése, de mindennek ellenére mégis az volt élete egyik legboldogabb napja. Elárulta, lelkileg és testileg is teljesen felkészült a szülésre, valószínűleg ezért is merte közzétenni azt a bizonyos fotót.

„Mindkét gyermekem császármetszéssel született, és mindkettő egy életmentő beavatkozás volt. A mostani kisfiam, Leopold nem tudott beilleszkedni, és később derült ki, hogy a szerveim össze voltak nőve" – árulta el a Mokkában Marge.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.