Meglopták Horányi Juli énekesnőt

Csepel telefon lopás énekesnő Horányi Juli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horányi Juli telefonját ellopták Csepelen.

Horányi Juli a közösségi oldalán fakadt ki: egy férfi meglopta őt. Az énekesnő ma Csepelen ejtette ki táskájából a telefonját, majd látta, amint az illető valamit felvesz a földről. Biztos volt benne, hogy a telefonja volt az, de a férfi letagadta az egészet. Juli most abban bízik, ha sokan megosztják bejegyzését, talán mégis visszaadják neki azt, ami az övé.

A kocsiban ülve, hanyagul bedobtam a táskámba a telefonom, mert siettem épp nagyon, mikor kiszálltam a kocsiból biztos vagyok benne, hogy a telefon kiesett a földre a táskámból. Máskor is volt ilyen, de akkor rögtön észrevettem és felvettem a telefont. Szóval ezek után, odamentem az automatához kivettem a pénzt majd elindultam vissza a kocsimhoz, amikor is azt láttam, hogy a mögöttem parkoló, autóból kiszáll az addig ott ülő, napszemüveges férfi, a kocsim körül mászkál és valamit felszed a földről, majd mikor látta, hogy közeledem, úgy tett, mintha csikkeket szedegetne és sietve visszaszállt a kocsijába. Én beültem az autómba és egyből a táskámba nyúltam, mert ki akartam venni a telefont, ami persze nem volt ott.... Egyből tudtam, hogy a férfi azt vette fel a földről. Oda is mentem hozzá, óvatosan, udvariasan megkérdeztem, nem látta-e a telefont, mert az előbb itt szedegetett valamit a földről a kocsim mellett? Természetesen azt mondta ő nem látott telefont és egy fém csavart mutatott nekem, ami a kezében volt és azt mondta, ezt szedte fel, nehogy belehajtson, mert a kereke igen drága és nem szeretné ha kilyukadna."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.