Oszter Alexandra az apjának köszönheti a legjobb barátnőjét

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
barátnő Oszter Alexandra apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszter Alexandra rengeteg élményt köszönhet az édesapjának, és az egyik legjobb barátját is. 

A színészek gyermekeinek élete nem hétköznapi, hiszen sokszor kell nélkülözniük a szüleiket, ugyanakkor rengeteg különleges kalandban van részük. Oszter Alexandra is sok élményt szerzett gyerekként, valamint az egyik legfontosabb embert az életében. Sáfár Anikó színésznő kislányával nagyon jó barátságot kötöttek, míg a szüleik próbáltak, és azóta is nagyon jóban vannak. Egy alkalommal még el is rontották a szüleik előadását.

Oszter Alexandra az apjának köszönheti a legjobb barátnőjét Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Gyulán játszottak a szüleink, éppen haldoklott apám a színpadon, vagyis Attila, Isten ostora, mellette Anikó, a szerelme. Nagy csend lett, gondoltuk, vége van az előadásnak, hát kijöttünk az öltözőből. De az drámai csend volt. Állati nagy röhögés lett. Nagyon leszúrtak, mert tönkretettük az előadást – mesélte a Borsnak Alexandra. – Az öltöző a függőfolyosón volt fent, nem hátul a színpad mögött. Éppen ezért tilos volt onnan kijönni előadás alatt. Hát ők kijöttek. Én a szívemhez kaptam, de óriási taps volt, annyira nagy botrány nem lett" – tette hozzá Alexandra édesanyja.

"Négyezer-ötszázszor láttunk egy darabot a próbákkal együtt. Délelőtt próbán ültünk, este egy órával korábban ott voltunk előadás előtt. Mindig játszottunk. Jártunk lovagolni, úszni, aki éppen ráért, az vitte a másik gyerekét is. Kétéves korunkban barátkoztunk össze, és Viki azóta is a legjobb barátnőm" – mondta Alexandra. Ugyan később egy időre elváltak útjaik, hiszen Viki külföldön tanult, visszataláltak egymáshoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.