Pintér Tibor próbálja megóvni a lovait a hőségtől: hosszú, embert próbáló utazáson van túl a csapatával

Forrás: TV2 -
Pintér Tibor utazás hőség Nemzeti Lovas Színház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor és csapata hosszú útra indultak a lovaikkal. A 16 órás út embert próbáló volt, a színész folyamatosan aggódott az állataiért.

16 lóval és egy 45 fős stábbal indult útnak Pintér Tibor Sepsiszentgyörgy felé, hogy részt vehessenek a Székely vágtán. A csapat komoly erőfeszítések árán érte el úti célját, ugyanis a hőségben nagyon nehéz volt az állatokat gondozni, és egy sosem látott vihart is túl kellett élniük.

Forrás: TV2

"Nem volt egyszerű már az ideút sem, ebben a közel negyven fokban egészségesen tartani 16 lovat embert próbáló feladat. Az út 16 órán át tartott, hiszen az állatokkal négy-öt óránként meg kell állnunk, le kell őket vezetni a szállítóról, meg kell járatni őket. Közben pedig nem árt hűsíteni sem a lovakat, hiszen ők is ugyanúgy szenvednek ebben a kánikulában, mint az emberek. Nem is beszélve arról, hogy az egyik lószállító kamion durrdefektetet kapott, még az volt a szerencse, hogy ezekkel nem lehet gyorsan menni, így a sofőr meg tudta fogni a teherautót. Hűtöttük őket, ahogy tudtuk, gyakrabban kaptak vizet, amikor lehetett, locsoltuk őket, de aztán nem ez lett a legnagyobb problémánk. Első este ugyanis egy olyan vihar csapott le a környékre, amilyet talán még sosem láttunk. Itt, Erdélyben tényleg teljesen más egy vihar, mint otthon, ebben a katlanban, ahol vagyunk, nagyon felerősödött a szél, és úgy zuhogott, mintha dézsából öntötték volna ránk. Vitt mindent, a sátrat, a technikát, a díszletet. Mentettük, amit tudtunk, közben minden ló mellett ott kellett lennie valakinek, hogy nyugtassa őket, mert ha ijedtükben elszabadulnak, végzetes sérüléseket is szenvedhetnek" – mesélte a Blikknek Tibor.

Zámbó Krisztián és kedvese már az esküvőt szervezi: Jimmynek is lesz helye az asztalnálhttp://www.life.hu/sztarok/20190701-zambo-krisztian-es-kedvese-mar-az-eskuvot-szervezi-jimmynek-is-lesz-helye-az-asztalnal.htmlZámbó Krisztián alig néhány napja élő adásban kérte meg kedvese, Zsuzsi kezét. Máris elkezdték szervezni az esküvőt, amin a király, Zámbó Jimmy is helyet fog kapni.TV + Sztárok--Autóbalesetet szenvedett Oszvald Marika: kórházba vittékhttp://www.life.hu/sztarok/20190701-autobalesetet-szenvedett-oszvald-marika-korhazba-vittek.htmlAutóbalesetet szenvedett Oszvald Marika, sokkos állapotban vitték kórházba. TV + SztárokOrigoMészáros Dóra kiakadt, amiért csökken a rajongói számahttp://www.life.hu/sztarok/20190627-meszaros-dora-kiakadt-amiert-csokken-a-rajongoinak-szama.htmlMészáros Dóra Instagram-oldalán fakadt ki, miután azt tapasztalta, hogy a követőinek száma folyamatosan csökken. TV + SztárokOrigoKidörzsölődik a combod? Így segíts rajtahttp://www.life.hu/sztarok/20190627-kidorzsolodik-a-combod-igy-segits-rajta.htmlA nyári kánikulában szinte minden nővel előfordul, hogy kidörzsölődik a combja belső része. Ez igencsak fájdalmas, de tehetünk ellene. TV + Sztárok--Leállamvizsgázott hazánk legszebb lánya, Nagypál Krisztinahttp://www.life.hu/sztarok/20190630-leallamvizsgazott-hazank-legszebb-lanya-nagypal-krisztina.htmlA múlt vasárnap Magyarország Szépének választották, a héten pedig államvizsgázott Nagypál Krisztina. TV + Sztárok--Véget ért Zsurzs Kati színésznő számára a Barátok közt: nem szerepel többet a sorozatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190629-veget-ert-zsurzs-kati-szineszno-szamara-a-baratok-kozt.htmlZsurzs Kati színésznő nem lesz látható többet a Barátok köztben: drámai jelenettel zárult a szereplése. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.