Robbie Williams azt mondja, kísértette őt egy énekesnő szelleme

Robbie Williams Mama Cass The Mamas and the Papas szellem kísértet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem először áll elő hátborzongató történettel Robbie Williams. Most például elárulta, hogy egy alkalommal egy kísértettel élt együtt, aki nem másnak volt a szelleme, mint a The Mamas and the Papas énekesének, Mama Cassnak. 

Az ufókban is hisz Robbie Williams, így nem meglepő, hogy most is egy meglehetősen misztikus történettel állt elő. Azt mondja, hogy Dan Aykroydtól bérelt egy lakást 18 évvel ezelőtt, amelyben egy szellemmel élt együtt.

A Daily Mail cikke szerint Williams kifejtette, hogy a The Mamas and the Papas énekese, Mama Cass abban a lakásban élt 1974-es halála előtt. Az énekesnő 32 éves korában hunyt el. Robbie azt állítja, meg is szólította az asszonyt és megkérte rá, hogy tartsák tiszteletben egymás személyes terét.

Szellemet látott Robbie Williams Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Federico Gambarini

Napokig Osvárt Andreával élt Dobrády Ákos, mikor menyasszonya volthttp://www.life.hu/sztarok/20190704-napokig-osvart-andreaval-elt-dobrady-akos-mikor-menyasszonya-volt.htmlHárom napig élt Osvárt Andreával Dobrády Ákos, miközben menyasszonya volt. Elmesélték, hogyan is történt a dolog. TV + SztárokOrigoAnyaszült meztelenül rohant be a krikettpályára a meccs közepén egy férfi (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190704-anyaszult-meztelenul-rohant-be-a-krikettpalyara-a-meccs-kozepen-egy-ferfi-18.htmlRejtély a motivációja annak a féfinak, aki anyaszült meztelenül rohant be egy krikettmeccser Nagy-Britanniában. Mindenesetre hihetetlenül intim fotók készültek róla. TV + Sztárok--Kim Kardashian kártérítést kap: milliókkal lesz gazdagabbhttp://www.life.hu/sztarok/20190704-kim-kardashian-karteritest-kap-milliokkal-lesz-gazdagabb.htmlEngedély nélkül használták fel Kim Kardashian fotóit, és másolták le Kanye West kreációt. Pert indítottak, melynek köszönhetően most milliókat vágnak zsebre. TV + Sztárok--Ambrus Attila anyósa, Marika megdöbbent, amikor a Viszkis udvarolni kezdett lányánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190704-ambrus-attila-anyosa-marika-megdobbent-amikor-a-viszkis-udvarolni-kezdett-lanyanak.htmlKézműves vásáron ismerkedett meg feleségével Ambrus Attila. De vajon mit szólt ahhoz Réka édesanyja, hogy lányának a Viszkis udvarol? Most kiderül. TV + Sztárok--Időjárás: napsütésre és záporokra is lehet számítani a hétvégénhttp://www.life.hu/sztarok/20190704-idojaras-napsutesre-es-zaporokra-is-lehet-szamitani-a-hetvegen.htmlA hétvégén is nyáriasan meleg lesz, 30 fok körüli maximumokkal, sok napsütéssel. Vasárnap viszont többfelé várhatók záporok, zivatarok is - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoGönczi Gábor elmesélte, hogyan tartják életben a szerelmüket feleségévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190704-gonczi-gabor-elmeselte-hogyan-tartjak-eletben-a-szerelmuket-felesegevel.htmlTeljes a családi harmónia Gönczi Gáboréknál. A híradós most arról is mesélt, hogyan tartják életben a szerelmüket feleségével, Ildikóval. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.