Balaton Sound 2019 fesztivál Pumped Gabo Szezon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pumped Gabo néhány hete még amiatt kesergett, hogy nem jut el az idei Balaton Soundra. A botránycelebnek különösen fontos hely Zamárdi, ugyanis néhány évvel ezelőtt ott fedezte fel őt a bulvár, a nevét is a Soundon elhíresült pumpálós táncáról kapta.

"Több mint fél évvel ezelőtt motiválatlanul, kiégve, vékonyan arról álmodtam hogy Pumped Gabo bárcsak újra Pumped Gabo lenne, mint a régi szép időkben. Most az vagyok, jobban mint bármikor!!!" – írta a posztja mellé Gabo, aki videóban be is mutatta azt a táncot, ami miatt évekkel ezelőtt felfigyelt rá a bulvársajtó a Balaton Soundon.

Nem szégyenlős: anyaszült meztelenül szelfizett a magyar celeb


Megszokhattuk, hogy Pumped Gabo nem egy szégyenlős típus, kidolgozott testét bátran mutatja meg a nagyvilágnak. A celeb ezúttal a közösségi oldalán tárulkozott ki, egy tükör előtt szelfizett anyaszült meztelenül. Férfiasságát csupán egy törülközővel takarta el.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.