Keresztes Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mindig karcsú énekesnő a saját bevallása szerint 7-8 kilót hízott az utóbbi időben: ez azonban pont hogy az előnyére vált, teljesen kisimult, valósággal ragyog. 

"Férfiak, nők vegyesen üzengetnek nekem, ami baromi jólesik, de igazából nincs titok, ha csak nem az, hogy 7-8 kiló plusz van rajtam, ami nagyon jót tett az amúgy vékony, csontos arcomnak... Én azért nem vagyok magamtól elájulva, meg aztán nő vagyok, és a nőknek sosincs olyan állapot, amivel teljesen elégedettek lennének" – nyilatkozta Ildikó a Borsnak. Hozzátette, amikor ő tetszett magának, akkor mindenki túl soványnak tartotta. "Be kell látnom, hogy némi testképzavarom lehetett, sőt talán még most is van, hiszen szívesen fogynék picit a fenekemből, a hasamból" – vélekedik az énekesnő.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

• • • #keresztesildiko #énekesnővagyok #ildiénekel #imadomazeletem #jajdejobulivolt

Ildikó Keresztes (@keresztesildikokeri) által megosztott bejegyzés,

Reunion: Várkonyi Andrea közös fotót posztolt Gombos Edinávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190630-varkonyi-andrea-kozos-fotot-posztolt-gombos-edinaval.htmlGombos Edina és családja néhány évvel ezelőtt költözött ki a tengerentúlra. Kubai származású férje, Alberto IT-vezetőként dolgozik, az Aktív egykori műsorvezetője pedig üzletasszonyként tevékenykedik. Két közös gyermekük van, Miranda és Matteo. Most azonban hazalátogattak, és találkoznak a barátaikkal is. TV + SztárokOrigoLeállamvizsgázott hazánk legszebb lánya, Nagypál Krisztinahttp://www.life.hu/sztarok/20190630-leallamvizsgazott-hazank-legszebb-lanya-nagypal-krisztina.htmlA múlt vasárnap Magyarország Szépének választották, a héten pedig államvizsgázott Nagypál Krisztina. TV + Sztárok-- Lakóházakra és középületekre is dőltek fák Szabolcsban a csütörtöki viharbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190627--lakohazakra-es-kozepuletekre-is-doltek-fak-szabolcsban-csutortoki-viharban.htmlOrigoLezárhatják a Novozánszki Fanni ügyében folyó nyomozásthttp://www.life.hu/sztarok/20190627-lezarhatjak-a-vv-novozanszki-fanni-ugyeben-folyo-nyomozast.htmlAhogy írtunk róla, kiengedték a börtönből a Novozánszki Fanni meggyilkolásával vádolt férfit, B. Lászlót, aki azóta házi őrizetben van. Lapinformációk szerint az ügyet csak novemberben fogják lezárni, így B. László sorsa addig kétséges. Bár nyomkövető van rajta és nem hagyhatja el otthonát, a férfi reméli, bebizonyosodik, hogy nem ő ölte meg a lányt. Állítja, a Duna-parti luxusapartmanháztól 800 méterre két ismeretlen férfinak átadta Fannit. TV + SztárokOrigoSztárfellépők exkluzív produkciói lesznek láthatóak a Magyarország Szépe show-jábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190623-sztarfellepok-exkluziv-produkcioi-a-magyarorszag-szepe-showjaban.htmlAz ország legszebb lányai mellett igazi sztárparádé várja a Duna Televízió és a Duna World nézőit vasárnap este a Magyarország Szépe élő adásában, 19:30-kor. A döntőbe jutott tizenhat szépség bemutatkozása mellett exkluzív zenei produkciók és dalpremierek szórakoztatják a közönséget. TV + SztárokOrigoBubik Istvánnal való szerelméről vallott Szentandrássy Hédi képzőművészhttp://www.life.hu/sztarok/20190623-bubik-istvannal-valo-szerelmerol-vallott-szentandrassy-hedi.htmlBubik Istvánnal való kapcsolatáról beszélt szerelme, Szentandrássy Hédi. Elmondta, első látásra beleszeretett a férfiba, hozzátette, fogalma nem volt, hogy a színész házas. Bubik István 2004 novemberében hunyt el autóbalesetben. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.