Ez nem tartott sokáig: már másnap bukta a fogadalmát Sebestyén Balázs

fogadalom műanyagmentes július Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs és műsorvezetőtársai múlt hét pénteken tettek fogadalmat, hogy részt vesznek a műanyagmentes július elnevezésű akcióban. A cél az lett volna, hogy egy egész hónapig nem vesznek műanyagba csomagolt termékeket, és lemondanak a műanyag zacskókról és szatyrokról is. Ma reggel azonban Balázs bevallotta, hogy elbukott.

"Tényleg megpróbáltam, de eljött az a pont, amikor el kellett engednem. Pénteken a Balaton felé megálltunk egy kisebb benzinkúton, ahol csak műanyag palackos üdítőket lehetett kapni. Akkor még ellenálltam. Vasárnap igazi retró reggeliért mentem el a bérelt ház melletti kisboltba, ahol egy unott eladólány közölte, hogy csak műanyag szatyrot tud adni. A 16 zsömlét még kivettem a zacskóból, de végül rájöttem, hogy nem tudom megoldani. Kértem három szatyrot. Igazából megkönnyebbültem! Nem adom fel, de bevallom töredelmesen, hogy elbuktam" – idézte Balázst a Ripost.

Sebestyén Balázs elbuka a fogadalmát Fotó: Adrián Zoltán - Origo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.