Radics Gigi elárulta, hogyan sikerült lefogynia: fényképpel illusztrálta - Fotó

Forrás: Instagram/Radics Gigi -
diéta fogyás Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még vékonyabb lett Radics Gigi, mint valaha. Elárulta, hogyan csinálta.

Szexi haspólóban tudatta követőivel Radics Gigi a fogyása titkát.

Radics Gigi fenekének külön Instagram-oldala van Forrás: Instagram/Radics Gigi

"Körülbelül 2 hónapja kezdtem el diétázni, ami annyit jelent,hogy nem eszem: cukrot,tésztát,krumplit,kenyeret. Itt felmerül a kérdés ooooo akkor semmit sem eszik? ... de igen! Rengeteg féle dolgot eszem sőt sokkal színesebben étkezem mint a múltban. 5-ször étkezem 3 óránként sok zöldség, gyümölcs stb...stb... Csak azért osztottam ezt most meg veletek mert sokan kérdeztétek tőlem,hogy milyen trükk kell ahoz,hogy szálkásodjunk fogyjunk vagy megtartsuk az elért eredményt. Igazából nincs trükk! Nagyon egyszerű! ÉLETMÓDVÁLTÁS. Edzeni kell járni legalább heti 4-szer és az étrendünkre odafigyelni (sok fehérje bevitel, víz fogyasztás) Nincs kifogás,hogy most "nincs időm járni" Ha akarunk valamit azt elérjük csak tennünk kell érte bármiről legyen is szó az életben. Persze nem baj ha van egy szuper edző is a háznál !!!!" – mesélte lelkesen Gigi.

Így twerkel Radics Gigi

Radics Gigi igazi dívaként pózol legtöbb fotóján, ám még ő is elengedni magát néha. Ezúttal azt mutatta meg, hogy tud twerkelni.

Liptai Claudia új műsort kap, melynek Férfiszemmel lesz a címehttp://www.life.hu/sztarok/20190708-liptai-caludia-uj-musort-kap-melynek-ferfiszemmel-lesz-a-cime.htmlÚjra képernyőre kerül Liptai Claudia, aki hat férfival lesz látható saját műsorában. TV + SztárokOrigoIszak Eszter újra szerelmes, megmutatta jóképű kedvesét – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190708-iszak-eszter-ujra-szerelmes-megmutatta-jokepu-kedveset-foto.htmlIszak Eszterre rátalált a szerelem. 7 kapcsolat után néhány hónappal ezelőtt végleg szakított Dobrády Ákos énekessel. A gyönyörű modell-műsorvezető most újra boldog. Kedvesével nyilvánosan is megjelent Zamárdiban. TV + Sztárok--A feleségét gyászolja a világhírű színész, Vinnie Joneshttp://www.life.hu/sztarok/20190707-feleseget-gyaszolja-a-vilaghiru-szinesz-vinnie-jones.html6 évnyi küzdelem után feladta a harcot Vinnie Jones felesége, rákos megbetegedésben hunyt el. TV + SztárokOrigoTatár Csilla és kisfia Dakota Fanninggel találkozott – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190708-tatar-csilla-es-kisfia-dakota-fanninggel-talalkozott-foto.htmlTatár Csilla egy itthoni ismert olasz étteremben futott össze az egyik világhírű kedvencével, azonnal fotózkodott is vele. TV + SztárokOrigoHurrikánnak nevezi II. Erzsébet királynő Meghan hercegnét: ez az okahttp://www.life.hu/sztarok/20190707-hurrikannak-nevezi-ii-erzsebet-kiralyno-meghan-hercegnet-ez-az-oka.htmlTöbb pletyka is keringett már II. Erzsébet királynő és Meghan Markle körül. A fél világ lélegzet-visszafojtva figyeli a royal család mindennapjait, különösen azóta, mióta egy hollywoodi színésznő is a palotához került. TV + Sztárok--Megkeresztelték Archie Harrisont, Harry herceg és Meghan hercegné gyerekéthttp://www.life.hu/sztarok/20190706-megkereszteltek-archie-harrisont-harry-herceg-es-meghan-hercegne-gyereket.htmlJúlius 6-án, szombaton keresztelték meg Archie Harrisont, Harry herceg és Meghan hercegné gyerekét, amiről már az Instagramra is töltöttek fel fotót. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.