Schobert Norbi 8 éves fiát, Zalánt nem engedték felszállni a repülőre

Forrás: ATV -
felszállás Ciprus repülőgép Schobert Zalán Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly problémával találta szemben magát Schobert Norbi és családja, amikor fel akartak szállni a Ciprusról hazafelé tartó repülőgépre: 8 éves fiukat nem engedték fel.

Schobert Norbi a családjával együtt a ciprusi táborból tért volna haza, ám a beszállásnál megállították őket a repülőgép ajtajában. Közölték, hogy a 8 éves fiuk, Zalán nem szállhat fel, pedig a bőröndök leadásánál és a becsekkolásnál még minden rendben volt.

Schobert Norbi kiakadt Forrás: ATV

Azt mondták, hogy tele van a gép, és a nyolcéves gyerek nem jöhet velünk,

Borsnak

Feltörték Dér Heni közösségi oldaláthttp://www.life.hu/sztarok/20190708-feltortek-der-heni-kozossegi-oldalat.htmlEgy ismeretlen férfi feltörte Dér Heni közösségi oldalát. Az énekesnő nagyon kiakadt, ezzel ugyanis minden hozzáférését elveszítette. Szerencsére hamar segítettek rajta, így már minden visszaállt a régi kerékvágásba, Heni visszatért. TV + SztárokOrigoEz nem tartott sokáig: már másnap bukta a fogadalmát Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20190708-mar-masnap-bukta-fogadalmat-sebestyen-balazs-muanyagmentes-julius.htmlSebestyén Balázs és műsorvezetőtársai múlt hét pénteken tettek fogadalmat, hogy részt vesznek a műanyagmentes július elnevezésű akcióban. A cél az lett volna, hogy egy egész hónapig nem vesznek műanyagba csomagolt termékeket, és lemondanak a műanyag zacskókról és szatyrokról is. Ma reggel azonban Balázs bevallotta, hogy elbukott.TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoKilátástalan helyzetbe került halála előtt Ambrus Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20190708-kilatastalan-helyzetbe-kerult-halala-elott-ambrus-zoltan.htmlUtolsó szereplése után nem sokkal azt nyilatkozta Ambrus Zoltán, hogy nem tudja, hol húzhatná meg magát – írja a Blikk. TV + Sztárok--Visszavonta a vallomását a férfi, aki szexuális zaklatással vádolta Kevin Spacey színészthttp://www.life.hu/sztarok/20190708-visszavonta-a-vallomasat-a-ferfi-aki-szexualis-zaklatassal-vadolta-kevin-spacey-szineszt.htmlVisszavonta a vádakat az a férfi, aki szexuális zaklatással vádolta Kevin Spacey színészt. TV + Sztárok--Gáspár Evelin hiába keres, nem kap munkát - "Semmibe vesznek!"http://www.life.hu/sztarok/20190708-gaspar-evelin-hiaba-keres-nem-kap-munkat.htmlAzt talán kevesen tudják, hogy Gáspár Evelinnek pénzügyi diplomája és két felsőfokú nyelvvizsgája van. Ennek ellenére sem talál állást Győzike nagyobbik lánya. TV + SztárokOrigoGáspár Bea azt mondja, nem botoxoltat, a zsír sokkal jobbhttp://www.life.hu/sztarok/20190708-gaspar-bea-azt-mondja-nem-botoxoltat-a-zsir-sokkal-jobb.htmlÉrdekes szépségápolási tanácsot adott követőinek közösségi oldalán Gáspár Bea. Azt mondja, nem kell botox egy nő arcának, helyette jobb, ha egy kis zsírral párnázza ki. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.