Meghan hercegné megtiltotta, hogy fotózzák, kiakadtak a rajongók

Forrás: Getty Images/2019 Karwai Tang/Karwai Tang -
Meghan Markle privát Meghan hercegné tenisz Wimbledon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Barátnője, Serena Williams meccsét nézte meg Wimbledonban Meghan hercegné. Harry herceg feleségét nemcsak a fotósok akarták megörökíteni, hanem a körülötte ülő nézők is. A hercegné azonban a biztonsági emberével tiltatta meg ezt. 

Kiakasztotta a közvéleményt Meghan hercegné a minap. A Daily Mail cikke szerint Harry herceg felesége a wimbledoni teniszbajnokságra érkezett, hogy megnézze barátnője, Serena Williams meccsét. Megszokhattuk, hogy a királyi család tagjai minden évben részt vesznek a neves eseményen. Meghan tavaly Katalin hercegnével érkezett, ez volt az első közös programjuk kettesben.

Meghan hercegné nem akarta, hogy mindenki őt fényképezze Forrás: Getty Images/2019 Karwai Tang/Karwai Tang

Számos tévékamera és fotós lencséje szegeződött a hercegnére, ám nemcsak ők, hanem a körülötte ülő nézők is mind le akarták fotózni. Volt, aki szelfit szeretett volna készíteni vele. Sally Jones korábbi teniszbajnok is a lelátón ült nem messze a hercegnétől. Meghan arra kérte a biztonsági emberét, szóljon az embereknek, hogy nem készíthetnek róla fotót. Arra hivatkozott, hogy magánemberként érkezett.

Ezen többen felháborodtak, mondván: ha a fotósok fényképezhetik, akkor ők miért nem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.