Kiderült: nemcsak a medencében, az ágyban is verhetetlen Hosszú Katinka

Hosszú Katinka alvás teljesítmény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka a dél-koreai úszó-világbajnokságra készül, jelenleg éppen a szingapúri edzőtáborban akklimatizálódik. Innen jelentkezett be klubja, az Iron Swim, és posztjukból még az is kiderült, hogy Katinka nemcsak a medencében, de az ágyban is jól teljesít: ő nyerte az első napi alvásversenyt. 

Hosszú Katinka pályafutása alatt hozzászokott az utazáshoz, hiszen a világ legkülönbözőbb pontjain versenyzett már. Valószínűleg ezért is megy számára könnyen az átállás: Szingapúrba érkezve is lazán végig aludta az első éjszakát: "Az átállás-versenyt Katka nyerte könnyedén, aludt 9 órát már tegnap este" - olvasható az Iron Swim posztjában.

Balaton Sound 2019: exkluzív interjút adott Amerika egyik leghíresebb rappere, G-Eazy http://www.life.hu/sztarok/20190711-balaton-sound-2019-amerika-egyik-leghiresebb-rappere-g-eazy.htmlAz világ egyik leghíresebb rappere, az amerikai G-Eazy a Balaton Sound nagyszínpadán lépett fel. Rosszulléte ellenére interjút adott a Life.hu-nak, amiben magyarországi élményei, balhés énje és a hatóság megvezetésének fantasztikus sztorija is téma volt.TV + SztárokOrigoSzulák Andrea nem avatja be a nyilvánosságot magánéletébehttp://www.life.hu/sztarok/20190711-szulak-andrea-nem-avatja-be-a-nyilvanossagot-maganeletebe.htmlSzulák Andrea azt mondja: nem sétál bele abba a csapdába, hogy beavatja a nyilvánosságot a magánéletébe. Annyit azért elárult, hogy ha még egyszer újrakezdhetné az életét, akkor a legjobb barátjához menne eleségül. TV + Sztárok--Taylor Swift a legtöbbet kereső híresség a Forbes listájánhttp://www.life.hu/sztarok/20190711-taylor-swift-a-legtobbet-kereso-hiresseg-a-forbes-listajan.htmlTaylor Swift a legtöbbet kereső celeb a Forbes magazin friss listáján – számolt be róla csütörtökön a BBC News. TV + Sztárok--Pártos Csilla békülne, de Pécsi Ildikó nem enged volt menyénekhttp://www.life.hu/sztarok/20190711-partos-csilla-bekulne-de-pecsi-ildiko-nem-enged-volt-menyenek.htmlKiújult a betegsége Szűcs Lajos olimpiai bajnok labdarúgónak. Pártos Csilla békülni szeretne, és meglátogatni a kórházban egykori apósát. Úgy tűnik azonban, hogy Pécsi Ildikó most sem hajlandó megenyhülni. TV + SztárokOrigoAnna brit királyi hercegnő elvesztette az anyósáthttp://www.life.hu/sztarok/20190710-anna-brit-kiralyi-hercegno-elvesztette-anyosat.htmlAnna brit királyi hercegnő – II. Erzsébet és Fülöp egyetlen lánya – veszítette el családjának egy fontos tagját: az anyósa távozott az élők sorából 90 évesen. TV + Sztárok--Megmutatta új szerelmét Jollyhttp://www.life.hu/sztarok/20190711-megmutatta-uj-szerelmet-jolly.htmlAz életben és a színpadon is egy párt alkotott a hazai mulatós zene két alakja, Jolly és Suzy. Nemrégiben szakítottak, Jolly pedig máris megmutatta új kedvesét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.