Franciaországban élhet Flipper Öcsi eltitkolt fia

Forrás: www.flipper.mindenkilapja.hu -
eltitkolt gyerek fiú Flipper Öcsi gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Franciaországban élhet Flipper Öcsi eltitkolt fia. A család tudni szeretné, mi az igazság.

Flipper Öcsi családja szeretné kideríteni, mi az igazság: feltételezik, hogy a néhai énekesnek van egy eltitkolt fia. A férfi Franciaországban él, de többször is járt Magyarországon. Aki csak látta, elmondhatja, hogy a megszólalásig hasonlít feltételezett édesapjára.

Túl sok minden utal arra, hogy Öcsinek lehet egy eltitkolt fia, de a teljes igazságot a család sem tudja. Az tény, hogy majdnem egy évig a francia tengerparton, Saint-Raphaëlben dolgozott, és ott is bolondultak érte a lányok. (...) Megmutattam ismerősöknek is a videókat, mintha Öcsiről készültek volna, mindenki azt hitte, őt látja. Még döbbenetesebb, hogy a járásuk, a mozdulataik is megegyeznek, ilyen hasonlóságot csak a genetika produkálhat!" – mondta el a Blikknek Flipper Öcsi unokahúga, Jeszenszky Zsuzsanna.

Flipper Öcsinek Franciaországban élhet az eltitkolt fia Forrás: www.flipper.mindenkilapja.hu

Kiderült az is, hogy az énekes halála előtt maga mesélt a családjának a fiúról.

Öcsit nem sokkal a halála előtt, már nagybetegen, a keresztapja vitte kocsival egy miskolci fellépésre. Az autóban azt mondta neki: külföldön van egy fia, és ha már nem él, szeressék majd úgy, mint őt. A fiú anyja férjhez ment, a testvéreivel és a nevelőapjával él, de a Balatonon minden évben találkoztak. Később akarta bemutatni nekünk, ezért hallgatott a keresztapa is a történetről a fiú feltűnéséig."

Kovács Patríciának elege lett a trollokbólhttp://www.life.hu/sztarok/20190714-kovacs-patricianak-elege-lett-a-trollokbol.htmlKovács Patrícia úgy döntött, nem tűr el mindenkit a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoÚgy tűnik, mintha Katalin hercegné nem vett volna fel melltartót - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190714-ugy-tunik-mintha-katalin-hercegne-nem-vett-volna-fel-melltartot.htmlKatalin hercegné nagy feltűnést keltett, hiszen úgy néz ki, mintha nem viselne melltartót. TV + Sztárok--Kis Grófo profi teniszező szeretne lennihttp://www.life.hu/sztarok/20190714-kis-grofo-profi-teniszezo-szeretne-lenni.htmlKis Grófo úgy döntött, hogy a zenélés mellett még szeretne valamit profi szinten űzni: teniszezni kezdett. TV + SztárokOrigoSzorcsik Viki elvesztette a kiskutyájáthttp://www.life.hu/sztarok/20190714-szorcsik-viki-elvesztette-kiskutyajat.htmlSzorcsik Viki elvesztette szeretett kiskutyáját. A szomorú hírt az Instagramon osztotta meg a rajongóival. TV + SztárokOrigoA kamerába tolta homokos, tangás fenekét Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/sztarok/20190713-a-kameraba-tolta-homokos-tangas-feneket-mihalik-eniko.htmlCsodás tengerparti fotót osztott meg a közösségi oldalán Mihalik Enikő. Bikiniben élvezi a napsütést. TV + SztárokOrigoGeszler Dorottya: "Azt hitték, hogy csak egy üresfejű cicababa vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20190714-geszler-dorottya-azt-hittek-hogy-csak-egy-uresfeju-cicababa-vagyok.htmlRohan az idő, szinte hihetetlen, hogy 30 éve ismerte meg az ország Geszler Dorottyát. Az akkor 19 éves lány a szépségversenyen mindenkit elbűvölt. Dorottya úgy érzi, visszatekintve – bár nem az ő fejére került a korona – nagyon sokat profitált a versenyből. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.