Se veled, se nélküled kapcsolatban szerelmével Ganxsta Zolee

Forrás: VIASAT3/Sághy Tímea -
Ganxsta Zolee párkapcsolat Zana József szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zana József elárulta, mit gondol a fia, Ganxsta Zolee szerelmi életéről.

Mint ahogyan azt korábban megírtuk, két év után, tavasszal szakított kedvesével Ganxsta Zolee, most viszont kiderült, a szerelmesek azóta is se veled, se nélküled kapcsolatban élnek. A rapperért akkoriban egyébként nagyon aggódtak a rajongók, állítólag túlságosan megviselte az elválás, és egyszer még a közösségi oldalán is üzent a párjának.

Ganxsta Zolee se veled, se nélküled kapcsolatban él Forrás: VIASAT3/Sághy Tímea

Ganxsta édesapja, Zana József most a Ripostnak elárulta, mit gondol a fia szerelmi életéről.

Nem érdekel, hogy a fiam ilyen szempontból mit csinál. Ez az ő dolga. Engem egyedül az zavar, hogy Zoli néha túlzásba viszi a sajnálkozást, és az interneten is megosztja a szerelmi bánatát. Nem értem, miért csinálja. Ez a se veled, se nélküled kapcsolat mindkettejüknek nagyon nehéz. Pár napig jó minden, aztán egyik pillanatról a másikra robban a bomba. De ezért nem lehet őket hibáztatni, hiszen az látszik rajtuk, hogy szeretik egymást."

Zana József kifejtette a véleményét a fiáról Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.