Gáspár Evelin visszakapja 194 millió forintját: véget ért a nyomozás

Forrás: Instagram/evelingaspar -
vagyon NAV Gáspár Evelin nyomozás lezárulta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ért a nyomozás a Gáspár család ellen adócsalás ügyében. 2017 tavaszán az idősebbik Gáspár lánytól a NAV 194 millió forintot kobozott el és tartotta magánál az összeget az ügy végéig.

Nagyon örül a Gáspár család, ugyanis Evelin hamarosan visszakaphatja vagyonát, azt a 194 millió forintot, amit apai nagyanyjától örökölt.

Gáspár Evelin 24 éves lett: rengeteget változott Forrás: Instagram/evelingaspar

A hatalmas összeget egy széfben tartotta, amit a hatóság emberei kiürítettek a nyomozás idejére. Mivel Gáspár Győző ellen véget ért a nyomozás, így Evelin hamarosan újra megkaphatja a pénzét.

Az, hogy édesapám ártatlansága beigazolódott és erről hivatalosan is értesítést kapott, valóban azt jelenti, hogy vissza kell kapjam a széfemből lefoglalt pénz.
Nézhetjük onnan, hogy most akkor megint jómódú vagyok, de ahogy korábban sem, ezután sem szándékozom hozzányúlni az összeghez, hiszen eddig is megálltam a lábamon és ezután is meg fogok” – mesélte a Ripostnak Evelin.

Sirokai Diána bikiniben mutatta meg dús idomaithttp://www.life.hu/sztarok/20190715-sirokai-diana-bikiniben-mutatta-meg-dus-idomait.htmlTöbb mint 900 ezren követik Sirokai Diána magyar plus size modellt a közösségi oldalán. A gyönyörű lány most megmutatta, hogyan fest az alakja bikiniben. TV + SztárokOrigoMihalik Enikő gyerekként is karcsú volt: gyermekkori fotót mutatott a modellhttp://www.life.hu/sztarok/20190715-mihalik-eniko-gyerekkent-is-karcsu-volt-gyermekkori-fotot-mutatott-a-modell.htmlKövetői kérdezhettek Mihalik Enikő modelltől. Az egyik kérdezőnek pedig meg is mutatta, hogyan festett 13 éves korában. TV + SztárokOrigoEzzel a szépséggel jár együtt Nicolás Tagliafico, az Ajax focistájahttp://www.life.hu/sztarok/20190715-ezzel-a-szepseggel-jar-egyutt-nicolas-tagliafico-az-ajax-focistaja.htmlMegszokhattuk már, hogy a focisták olyan lányokat választanak maguknak, akiknél rajzolni sem lehetne szebbet. Ezt mondhatjuk Nicolás Tagliafico új kedvesére is. TV + Sztárok--Solti Ádám feleségét, Bernit zaklatja egy ismeretlenhttp://www.life.hu/sztarok/20190715-solti-adam-feleseget-bernit-zaklatja-egy-ismeretlen.htmlSolti Ádám feleségét zaklatja egy ismeretlen, meglehetősen durva üzenetekkel. Betelt a pohár. TV + SztárokOrigoElizabeth Hurley 54 évesen mutatta meg magát bikiniben - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190715-elizabeth-hurley-54-evesen-mutatta-meg-magat-bikiniben.htmlMindenki úgy szeretne kinézni 54 évesen, ahogy Elizabeth Hurley: bombázó bikiniben. TV + SztárokOrigoKamilla hercegné majdnem meghalthttp://www.life.hu/sztarok/20190715-kamilla-hercegne-majdnem-meghalt.htmlKamilla hercegné a halál torkából menekült meg, az élete mindössze 9 másodpercen múlt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.