Nyilvánosan esett egymásnak Kristen Stewart és barátnője, Stella Maxwell – fotó

Forrás: AFP/Stefanie Rex -
csók Stella Maxwell Kristen Stewart nyilvános
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Alkonyat-filmek Bellája, Kristen Stewart ismét összejött kedvesével, Stella Maxwell-lel. A fotósok ezúttal is résen voltak.

Kristen Stewartot az Alkonyat-sorozatból ismerhettük meg. A mostanában fiús külsejéről elhíresült színésznő évekig Robert Pattinson szerelme volt, majd a szakításuk után egy nőbe szeretett bele.

Kristen Stewart újra összejött régi kedvesével Forrás: AFP/Stefanie Rex

Palvin Barbi barátnőjével, a modell Stella Maxwell-lel már többször kapcsolatba került, szakításuk után most ismét dúl köztük a szerelem. Ezúttal egy yachton kapták őket lencsevégre, ahogy szerelmesen csókolóznak és ölelkeznek.

A fotót ITT nézhetitek meg.

Fájó szívvel búcsúzik Peller Mariann a Szomszédok atyjától, Horváth Ádámtólhttp://www.life.hu/sztarok/20190720-fajo-szivvel-bucsuzik-peller-mariann-a-szomszedok-atyjatol-horvath-adamtol.htmlA csinos műsorvezető, Peller Mariann az egyetemen ismerkedett meg a Kossuth-díjas rendezővel, a Szomszédok atyjával, a közelmúltban elhunyt Horváth Ádámmal. TV + Sztárok--Kamerák előtt hívta fel férjét Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20190720-kamerak-elott-hivta-fel-ferjet-demcsak-zsuzsa-musorvezeto.htmlBoldog és szerelmes Demcsák Zsuzsa. A minap egy fotózás kapcsán kamerák előtt hívta fel férjét, aki hamarosan Magyarországra érkezik. TV + SztárokOrigoIlyen a szakítás után Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor kapcsolatahttp://www.life.hu/sztarok/20190720-ilyen-a-szakitas-utan-varkonyi-andrea-es-bochkor-gabor-kapcsolata-kuzos-gyerekuk-nori.html2018 őszén 12 év közös élet után szakított Várkonyi Andi és Bochkor Gábor. Eleinte nem kommentálták a hírt, később mindketten megszólaltak. Most a csinos televíziós mesélt arról, hogyan érzi magát, és milyen a viszonya gyermeke apjával. TV + Sztárok--Majka őszintén nyilatkozott Curtisszel való szétválásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-majka-oszinten-nyilatkozott-curtisszel-valo-szetvalasarol.htmlMajka és Curtis szakításától volt hangos a magyar sajtó, miután Majka a Szegedi Ifjúsági Napokon a színpadon állva elmondta: szétválnak Curisszel annak drogproblémái miatt. Most őszintén elmondta, hogyan élte meg ő ezt az időszakot. TV + SztárokOrigoCardi B merész overallban villantotta meg hatalmas kebleithttp://www.life.hu/sztarok/20190719-cardi-b-meresz-overalban-villantotta-meg-hatalmas-kebleit.htmlNem sokat bízott a képzeletre Cardi B. A rapper egy olyan overallt vett fel, amely testfestékként simult az alakjára, és keblei nagy részét is szabadon hagyta. TV + Sztárok--A kamerák előtt beszélt férjével Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20190719-a-kamerak-elott-beszelt-ferjevel-demcsak-zsuzsa.htmlDemcsák Zsuzsa a kamerák előtt hívta fel férjét, Krishant. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.