Felvállalták egymást: ismert focistával jött össze Alexandra Burke énekesnő

Alexandra Burke párkapcsolat randi énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lesifotósok már lekapták őket Wimbledonban, ám most hivatalosan is felvállalta kapcsolatát Alexandra Burke és Angus MacDonald angol focista.

Burke hamar túltette magát előző kapcsolatán, pedig már menyasszony volt. Josh Ginnellyvel pár hete szakítottak csupán. Az énekesnő most a közösségi oldalán is felvállalta új kapcsolatát, egyenesen egy romantikus vacsoráról posztoltak közös fotót - írja a Daily Mail.

Felvállalták egymást: ismert focistával jött össze Alexandra Burke énekesnő Forrás: Instagram
Erzsébet királynő halála után Meghan hercegné biztosíthatja a család népszerűségéthttp://www.life.hu/sztarok/20190722-erzsebet-kiralyno-halala-utan-meghan-hercegne-biztosithatja-a-csalad-nepszeruseget.htmlA királyi család szakértői szerint a népszerűségük legnagyobb részben Erzsébet királynőnek szól. De vajon mi lesz az uralkodó halála után? Károly herceget ugyanennyire szeretik majd? Az elemzők szerint csak Meghan hercegné segítségével tarthatják meg azt a szeretetet, amit most élveznek. TV + Sztárok--Kiderült, milyen valójában Tyra Banks és Naomi Campbell kapcsolatahttp://www.life.hu/sztarok/20190722-kiderult-milyen-valojaban-tyra-banks-es-naomi-campbell-kapcsolata.htmlA legtöbben úgy képzeljük el, hogy a modellek állandóan rivalizálnak egymással. Ezt képzeljük Naomi Campbellről és Tyra Banksről is, akik az első színes bőrű manökenek között voltak. De vajon mi az igazság? TV + Sztárok--Tom Selleck lánya nem lépett apja nyomdokaiba: lótenyésztő letthttp://www.life.hu/sztarok/20190722-tom-selleck-lanya-nem-lepett-apja-nyomdokaiba-lotenyeszto-lett.htmlImádja a lányát Tom Selleck, és azt sem bánja, hogy ő nem a színészi hivatást választotta. Ennek ellenére olyan pályán mozog, amely az egykori Magnumnak is szívügye. TV + Sztárok--Megnősült VV Gergő, Dukai Regina bátyjahttp://www.life.hu/sztarok/20190722-megnosult-vv-gergo-dukai-regina-batyja.htmlVV Gergő, Dukai Regina bátyja 2011-ben költözött be a villába, a VV ötödik szériájának alfahímje volt. A lakodalmat a hétvégén tartották, gyönyörű helyen, fantasztikus kilátással. TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huGisele Bündchen gyönyörű smink nélküli fotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20190722-gisele-bundchen-gyonyoru-smink-nelkuli-fotojan.htmlGisele Bündchenről smink nélküli fotót posztolt a férje, Tom Brady. TV + Sztárok--Campus Fesztivál 2019: a Tankcsapda titkai testközelbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190722-campus-fesztival-2019-a-tankcsapda-titkai-testkozelbol.htmlA Tankcsapdát 1989-ben alapította meg Lukács László. A kezdeti punk rock stílushoz hamar elkezdett vegyülni a hard rock és a heavy metal hangzás, ezzel kialakítva a zenekar széles közönségtáborát. 1989. október 14-én léptek fel először Debrecenben. 30 évet ugorva az időben, a Campus Fesztiválon, szintén Debrecenben egy születésnapi koncertet prezentáltak a fesztiválra látogatóknak. A Life.hu egy igazán különleges lehetőséget kapott, egyedüli stábként a zenekart testközelből forgathatta a délelőtti hangbeállástól egészen az esti nagykoncertig. Íme Lukácsék titkai! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.